"Krem" evropskog fudbala na "Maksimiru", razlog je "čudo" od 25 miliona evra!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.02.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Još jedan momak mogao bi da donese ogroman novac zagrebačkom klubu.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Ima Dinamo zaista sjajnu generaciju u ovom trenutku, lutali su par godina, ali su ponovo sastavili sjajan tim, koji je ispunjen izuzetno talentovanim fudbalerima.

Najveći biser "Modrih" svakako je bivši član čuvene Barsine "La Masije", španski internacionalac Dani Olmo.

Ovaj 20-godišnji fudbaler je zaludeo brojne evropske velikane, ove sezone je upisao pet golova i sedam asistencija za Dinamo, ali je jasno da kada je Olmo u pitanju, mnogo toga nije u statistici, koja je pritom više nego pristojna, posebno kada se pogleda da na osam nastupa u Ligi Evrope ima dva gola i tri asistencije.

Nije njegov raskošan talenat promakao ni madridskom Realu, pa ni Barseloni, u kojoj je ponikao, sada se u priču uključio i Milan, koji uporno traži mlade igrače, koji bi mogli da nose igru "Rosonera" narednih godina.

Ponovo je i Liverpul zainteresovan za španskog internacionalca, koji može da igra na oba krila, ali se najbolje snalazi na poziciji "desetke".


Već se traži i karta više za "Maksimir" pred meč protiv Benfike u osmini finala Lige Evrope, na tribinama stadiona u Zagrebu svakako će biti skauti gore pomenutih timova, ali su tokom ove sezone Olma i ostale mlade zvezde Dinama, kao što su hrvatski internacionalci Nikola Moro i Antonio Marin, pratili i brojni drugi evropski velikani.

Protiv Viktorije Plzen na tribinama su bili skauti Reala, Arsenala, Liverpula, Mančester sitija, Juventusa, Pari sen Žermena, Olimpik Marseja, Sevilje, Napolija, Intera, Atletiko Madrida, pa i predstavnici Bajerna i Borusije Dortmund.

Olmo je privukao najveću pažnju, procenjuje se da ga Dinamo neće pustiti za manje od 25 miliona evra, ali je jasno da navedeni evropski velikani prate i druge mlade nade "Modrih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.02.2019
01:00

Nista bolji od Marina do duse mnogo mladji ali mali nije nista spec da vrijedi 25mil

avatar
RokerSantaKruz
Thursday, 28.02.2019
02:00

Je l me zae*avas?!
"Mali nije nista spec"?!?! Da igra bilo gdje drugo osim u ovim nasim trulim ligama, lagano bi isao za 40. Decko je umjetnik sa loptom, vec je bolji od Marina, a potencijal je tu da stigne i neka ozbiljnija imena. Savjetujem da pogledas bar 2 utakmice ako mislis komentarisati nekog igraca, jer ako ovaj decko "nije nista spec", ja ne znam ko jest.

avatar
RokerSantaKruz
Friday, 01.03.2019
01:02

Zato sto je Spanac, podrazumjeva se da zna bolje s loptom od svih ostalih, fantasticna logika. Sprda se i po Evropi.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.02.2019
22:17

Jadna liga, on je stranac i to Spanac, podrazumjeva se da zna bolje s loptom od svih ostalih...ima takvih u drugoj Spanskoj ligi koliko hoces.