Kreće egzodus u Milanu, Nemci ponudili 30 miliona!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.06.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" bi čak i zaradili.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je ostao bez Evrope narednoj sezoni, a moraće i da plati 30 miliona evra zbog kršenja pravila Finansijskog fer-pleja.

I u danu kada se pojavila ta informacija, Korijere delo Sport piše da je Red Bul Lajpcig poslao ponudu vrednu 30 miliona evra za fudbalera "Rosonera" Hakana Čalhanoglua.

Nemci su spremni da ponude još neke bonuse kako bi pojačali ponudu, a Milan bi u svakom slučaju mogao da zaradi pošto je reprezentativca Turske platio 24 miliona evropskih novčanica.

Lajpcig je želeo bivšeg fudbalera Leverkuzena još u januaru, a spremni su da mu ponude četvorogodišnji ugovor vredan 3 miliona evra godišnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 24.06.2018
00:07

Ne treba ga prodati samo mora da igra 10ku a ne lijevo krilo

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
18:40

Sastanak izmedju potencijalnih novih vlasnika I Yonghong Lia I Han Lia ce se odrzati u New Yorku. Osoba “X” je dobila podrsku od Goldman Sach Banke. Njegovo ime za sada je strogo poverljivo ali su pregovori odmakli najvise u odnosu na ostale potencionalne nove vlasnike/investiture, ukljucujuci I Ricketts porodicu, posto je on poceo pregovore pre svih. Ukoliko se pronadje investitor Osoba “X” ce jedina dobiti sansu da zavrsi posao pre nego sto Elliott preuzme Milan. (10. Jul)
Izjava koju je Ricketts porodica juce objavila samo je potez kako bi se pokusalo uci u trku sa Osobom “X” oko kupovine Milana. Opet Osoba “X” bi mogla biti jedna od sledecih cetiri Americka biznismena.

1. Rocco Commiso, vlasnik New York Cosmosa. On je Italijanskog porekla I u US se preselio sa 12 godina. Commisso je osnivac Mediacoma, osme najvece TV kompanije u zemlji.

2. Tilman Joseph Fertitta, vlasik Landy’s Inc, jednog od najveceg lanca restorana u US. On je takodje vlasnik NBA tima, Houston Rocketsa.

3. Joshua Harris, suosnivac Apollo Global Managmenta, jedne od najvece altrenativne banke za investiranje. On je takodje glavni covek New Jersey Devilsa u NHL I Philadelphia 76ers u NBA. Takodje poseduje I 18% akcija u engleskom Cristal Palace.

4. Dolan Family, osnivaci Madison Square Garden Company. Takodje vlasnici NBA tima New York Knicks, NFL tima New York Rangers I najpoznatije svetske arene, Madison Square Garden.

(Od svih mogucih opcija, Dolan porodica ima najmanje sanse da se nadje medju potencijalnim akcionarima Milana).

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
17:20

Znaci, vi ste vec presudili da cemo prodati igrace i da ce oni zeleti da odu...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
17:10

Bila je vec ova vest (jos pre kazne, ali, bila je) i odbili smo tu njihovu ponudu, ne verujem da cemo njega ikome prodavati...

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 23.06.2018
16:06

Sve je moguce, Ne pamtim kad je Milan imao vise stranaca, slabo ima Italijana koji bi ostali verni klubu u ovim trenutnica. Voleo bih da se Milan oporavi i izadje iz krize. A voleo bih i da nama prodaju golmana ako ode Alisson 😀

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 23.06.2018
17:15

Otkud ti znas ko bi ostao veran? DonarumE, Konti, Kalabrija, Abate, Bonuci, Romanjoli, donedavno Antoneli, Lokateli, Montolivo, Mauri, Bonaventura, Mastur, Borini, Kutrone plus ostali nasi klinci i Storari (moze kao drugi, odnosno, treci golman)- koliko bi ti Italijana, tebra?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 24.06.2018
11:49

Kalinic tu i tamo, ostali da, medjutim, pogledaj Ancelotijev tim iz 2005/06: Dida, Kafu, Stam, Sedorf, Kaka, Sevcenko pa i Krespo koji je tu bio uz Pipa - odavno to vise nije tako da imas sedmoricu ili osmoricu Italijana u prvih jedanaest, a, u poslednje vreme i nema bas toliko dobrih domacih igraca. Naravno, (da su) na nasem nivou, to sto bih ja voleo neke mlade ne znaci da bi nam oni odmah bili dobri i korisni.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 24.06.2018
00:28

Suso, Bilja, Rodriges, Kesi, Kalinic i Cahanoglu su igraci koji su uglavnom igrali u prvoj postavi. A to je 6 stranac, koliko ja znam u Milanu su oslonac bili uvek uglavnom domaci igraci.

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.06.2018
15:10

Kakav je to velikan kome lajpcig otima igrace kako hoce? Objasnite rosoneri dok brisete suze