Krčka se u Premijer ligi, Klop "krade" pojačanje "Plavcima"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.04.2019.
12:26
Izvor: Sportske.net

Nemački stručnjak ceni kvalitete napadača koji je zablistao ove sezone.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Eden Azar je već viđeno pojačanje Zidanovog novog Real Madrida, klub sa "Bridža" mora doneti tešku odluku da li pustiti Belgijanca ovo ili naredno leto, kada neće moći inkasirati nikakav novac za svog najboljeg igrača.

Transfer suspenzija koja preti londonskom klubu još nije stupila na snagu, te čelnici "Plavaca" gaje nadu kako će imati makar naredno leto za nadoknađivanje gubitaka u igračkom kadru.

Jedan od zapisanih meta za naslednika odličnog Belgijanca jeste čudo iz francuske Lige 1 Nikola Pepe, ofanzivac Lila.

Fudbalera poreklom sa Obale Slonovače je jedino nadmašio Kilijan Mbape svojim učinkom ove sezone, za dvadesettrogodišnje krilo se najviše pričalo kao već viđeno pojačanje na "Stamford Bridžu".

Međutim, engleski Dejli Mejl piše kako je Klop i predstavnici Liverpula već stupili u kontakt sa Žerard Lopezom, predsednikom Lila oko transfera Pepea.

"Četiri ili pet igrača će napustii klub ove sezone. Pepe je dostigao cenu koju je teško odbiti, svi klubovi moraju da balansiraju finansijske knjige izuzev možda jednog. Tako da zasigurno mogu reći da Pepe odlazi", izjavio je predsednik "Doga" za Telefut.

Damjan Le Talek Nikolas Pepe

Svakako da će Čelsi odgovoriti sa kontraponudom, Pepe je njihova glavna meta na leto. Pojedini mediji prenose da u slučaju gubitka ofanzivca, Granovskaja i kompanija ciljaju Kutinja kao plan 'B' ali otom potom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 22.04.2019
15:14
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 22.04.2019
14:33

Kupiti ga i ostaviti godinu na posudbi negdje, po mogucnosti u PL tipa K.Palas ili tako neki srednjeg ranga tim. Kada prodje zabrana vratiti ga spremnog za prvi tim.

avatar
Monday, 22.04.2019
12:31

Gde krade decko navijac Celzija i to tezak navijac....

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.04.2019
17:25

Uboli sa nasim detetom Salahom pa bi sad sve nase... Prvo hteli Pulisica iskulirao ih decko, pa hoce Odoija i sad Pepea a oni sve nasi navijaci.

avatar
äxwell
Wednesday, 24.04.2019
16:49

Vasim detetom? O cemu ti? Nije Salah potekao iz akademije Celzija!!

avatar
äxwell
Tuesday, 23.04.2019
00:27

Znaci malo plitak?!