Kralj leta, deset transfera zavisi od Pola Pogbe!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.07.2019.
09:47
Izvor: Sportske.net

Od njegove sudbine zavisiće veliki transferi u ovom prelaznom roku!

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Pol Pogba je i dalje u Mančester Junajtedu, ćuti i trenira, ne oglašava se ni Rajola, mediji spekulišu da je to bio savet Reala, kako ne bi dizali prašinu.

Iako Perez nije oduševljen idejom Zidana, Francuz se čvrsto drži mišljenja da je za veliki Real potreban Pol Pogba.

Cena je 200 miliona, najavljeni odlazak Bejla i prodaja Džejmsa Rodrigeza, verovatno Atletiku za 50 miliona bi približili Real potrebnoj sumi.

Samo, to bi bio uvod u prodaju Iska ili Marka Asensija, jednog bi klub morao da žrtvuje. Isko nema ponuda, Klop želi Asensija, spreman je navodno da plati 80 miliona za Španca. Liverpul je stupio u kontakt sa Pepeom iz Lila, ali ako se ukaže šansa za fudbalera Reala, odmah će reagovati. Borha Majoral ili Marijano Dijaz bi takođe nešto mogli da unesu u kasu, pa bi eto sudbina četvorice igrača "Los Blankosa" zavisila od Pogbe.

No, to je tek početak, ako on ne dođe, poziv Reala čeka jedan od trojice igrača, Doni van de Bek ili Sergej Milinković Savić koji su ideje Zidana, ili Eriksen za koga optira Perez.

Idemo dalje, Eriksen ne odgovara na ponudu Totenhema, čeka Real, pa ni "Pevci" ne mogu da kupe Lo Selsa iz Betisa koji je meta Bajerna.

I na kraju, Paolo Dibala.

Naime, ovaj slučaj u Juventusu postoji, on traži garancije da će igrati više nego kod Alegrija, ali u 4-3-3 formaciji za njega nema mesta.

Juventus ne želi da ga proda, osim ako neko ne plati 100 miliona. PSŽ je zainteresovan, ali ako bi Junajted prodao Pogbu, ne bi dovodio novog veznog igrača osim Fernandeša, ali bi Solskjer želeo "La Hoju" jer veruje da mu treba više kreativnosti u ofanzivi.

Dakle, Pogba drži ključ, ne celog leta, jer se prelazni rok u PL završava 8. avgusta, kako piše "Marka" ako u naredne dve nedelje Real ne uspe da kupi Francuza, okrenuće se drugim metama u veznom redu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ralezr
Monday, 22.07.2019
16:55

I kreten bi shvatio da od transfera Pogbe nema nista niti je bilo sta i bilo u planu.... Znao sam jos na kraju sezone da ce da smaraju o Pogbinom odlasku sve novine da bi iste i prodavali.. Pustite nas te price vise providni ste...

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
10:23

MANU je bolje da ne trosi novac na N.Pepa vec da uzme Asensija za taj novac.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 23.07.2019
03:48

Pepe je bolji dosta...

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 23.07.2019
08:06

Bilo bi sjajno kada bi uspijeli dovesti Sancha,Asensija ili N.Pepea nekog od te trojice.

avatar
Unreal
Monday, 22.07.2019
10:17

Koja glupost da on drzi ove transfere.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 22.07.2019
11:11

Prijatelju nidje veze, Pol Pogba ne ide nigde iz Junajteda i nikakve veze nema njegova prodaja sa ovim transferima.