Kraj sezone zbog Korone ili ne, svejedno, Bejl je otpisan!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.03.2020.
11:29
Izvor: Sportske.net

Real Madrid doneo odluku, tvrdi "Marka"!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Real Madrid pravi planove za novu sezonu, a navodno, odlučili su da puste Gareta Bejla bez obeštećenja. Ono što su odbili prošle sezone od Kineza, sada će biti na meniju, jer je problem Zidan.

On ne želi Velšanina u ekipi, smatra ga "trulom jabukom" u svlačionici i veruje da kvari atmosferu.

"Marka" tvrdi da je Zidan čak ostanak uslovio odlaskom Bejla, koji i nije od neke pomoći ekipi jer je povređen često, a recimo u 2020. je odigrao sdamo tri meča.

Uz to, posle Bregzita on će biti stranac u Španiji i zauzima mesto u ekipi. E sada, problem je što se Real ne pita. Džonatan Barnet je izjavio da njegov klijent ne namerava da napusti do kraja ugovora klub i odrekne se plate od 17 miliona evra neto. On jednostavno može da odbije svaku ponudu i natera Real da mu isplati sve do poslednjeg centa.

Kazino baner


Oni koji poznaju Bejla, tvrde da on nema nikakav problem da sedi dve godine na klupi ili tribinama, za to će od juna do 2022. primiti 35 miliona evra, i to je problem.

Ne pristaje na pozajmice, sada je Kina otpala, ne želi ni u Ameriku, a odbio je bilo kakvu priču oko povratka u Totenhem.

Jednostavno, lepo mu je u Madridu, sunce i golf teren, nema neku veliku ambiciju, osim da igra za Vels, što će u svakom slučaju činiti, jer to mu je mnogo važnije od Reala.

Bejl ima 30 godina, kada mu bude istekao ugovor, sigurno da ima dovoljno za još jedan raskošni ugovor, možda baš pod suncem Amerike, jer ima ponudu od Bekama da se preseli u Majami.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Wednesday, 18.03.2020
15:08

Ovo se nikad nije desilo Realu da ih jedan igrac ovako zaj****. Bejl je osvojio skoro sve,zasitio se fudbala, lezu mu milioni na racun,uziva u Madridu tako da mu je svejedno dal igra ili ne

avatar
Nemanjici
Wednesday, 18.03.2020
13:30

Hahahaha koja farsa pa ovo nema nigde. Eto kolike su njegove ambicije govori o tome kakav je igrac...

avatar
Offside
Wednesday, 18.03.2020
12:59

Citava ova prica se malo pumpa i to sa svih strana.Pre svega,ne postoji fudbaler koji za veci novac ne bi otisao negde a u ovom slucaju to su Kina i Amerika i sigurno da bi Bejl prihvatio da ode da mu neko ponudi 20 mil. smesno je i pomisliti da bi odbio.Igrao bi u ligi gde bi bio prva zvezda,laganoj ligi i sto se barem USA tice odlicnog vremena i raskosnih gradova tako da bi bio na gotovo istom kao u Madridu a uz to dobijao bi vise para.Tako da ja iskreno ocekujem da ce Bejl otici na leto.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.03.2020
22:27

Niko mu nece dati te pare. Ameri ne placaju toliko a Kinezi vise ne sa novim zakonima.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 18.03.2020
22:59

Kako naduvane, kad je ovo surova istina, to sto se pricalo za Kinu da placa igrace, je proslo, eno vecina igraca iz evrpe jedva cekaju da se vrate u evropu pa makar na pozajmicu, eno onog belgijanca koji je iz Atletika otiso u kinu jedva je cekao da dodje u evropi i to vtaio se u atletiko na pozajmici, eno i naseg Duska Tosica jedva je ceko da se vrati u evropi, to je samo ivikano da u kini dobro placajju! Tako je i sa ameriko vrlo slicno iisto slabo paca! Bejla boli briga on dobija svoju platu koja mu po ugovoru sleduje i bravo za njega sto nije dozvolio da ga zezaju kao sto su zezali Raula, Ronalda, Kasiljjasa i mnoge druge! Zato Bejlu uzivaj u realu, posto su oni pokusali tebe da zeznu ali ti im nisi to dozvolio!

avatar
NIKE
Wednesday, 18.03.2020
12:55

Tako je Bejl, muzi ove napuhane kraljevice.. nisu cijenili ni Raula ni Kadiljasa ni Ronalda.. tebe ce bar dobro zapamtiti..