Kraj sage oko Sanča! Junajtede, šta sada?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.08.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Nekoliko igrača umaklo, pojačanja ni na vidiku. Solskjer ima mnogo razloga da bude nervozan...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Izgleda da je transfer i definitivno propao. Naime, Džejdon Sanči neće u Junajted, "Đavoli" su odlučili da ne plate sumu koju traže Nemci, plus, pitanje je da li bi sada, posle isteka "ultimatuma" Dortmund i pristao.

Iz Nemačke stižu vesti da će Englez potpisati novi ugovor sa klubom, da želi da ostane i igra sa Torganom Azarom i Halandom, ali i da će čekati sledeće leto i eventualni povratak u PL.

Junajted je na raskršću, pregovaraju oko Daglasa Košte, ali malo koga će to oduševiti, s obzirom na istoriju povreda Brazilca. On je doduše jeftiniji od nekih drugih meta, ali, malo ko veruje da bi bio ogromno pojačanje.

Bolja opcija, po mišljenju javnosti je odlični Dejvid Bruks iz Bornmauta, no on košta 50 miliona evra, iako su "Trešnje" ispale iz lige.

Izgleda da je bitka za Gabrijela Magaljaeša izgubljena, Arsenal je bio brži, mete otpadaju jedna za drugom. Rekli smo već da od Dibale nema ništa, niti je razmena za Pogbu realna, Francuz će potpisati novi ugovor.

baner

Iz Francuske je stigla vest da je Musa Dembele na prodaju, videćemo hoće li Junajted krenuti po svoju davnašnju metu. Ipak, prioritet bi trebalo da bude odbrana, Solskjer traži štopera i levog beka, uz još jednog krilnog napadača i kako avgust odmiče, klubovi će tražiti veći novac, svesni da "Đavoli" moraju da pojačaju ekipu.

Slabo napreduju i prodaje, sada se pojavila informacija da bi Dalota mogao da uzme PSŽ, ali za Džonsa, Roha, Lingarda nema ponuda, nema ni rešenja oko otkupa Smolinga, Roma neće platiti 20 miliona evra.

Sve u svemu, mnogo nepoznanica, nervoza kod menadžera koji je još pre ispadanja od Sevilje rekao da su mu potrebni igrači i jača konkurencija, no za sada klub ne uspeva da odgovori na taj zahtev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 21.08.2020
19:39

Ma ovaj Pogba je kralj! Sada ce da obnovi ugovor za pare koje mu niko ne bi dao ako ne i milion, dva vise i i demoooo... Opet diskoteka! Hocu idem/ necu idem, hocu u Real ne voleo bih u Juve. A za to vreme Siti i, Liverpul pa mozda i Celzi +3, +6, +7, +8, +11, + 14 onda na jesen bap za Sanca 150 milki i onda opet do kraja sezone na trece mesto i opet prica sledece sezone pakao! Titula m koja titula, tripleta... Menjaj te tog talijana od Solskira, covek ne radi nista, samo su dovedena 2 odlicna igraca koja su potrbna kao i sto se sada zna da fali bomba stoper i Sanco. A ako hoce da budu u trci od pocetka onda i veznjak tipa Krosa, tog kvaliteta. Pobecice i Alegri i Poketinjo to su treneri koji prosto vuku igrace... Ne vrede vise samo pare!!!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 21.08.2020
16:49

Taj Brooks je igrac na nivou naseg D. Jaemsa

avatar
mrancic
Friday, 21.08.2020
14:49

Ovo mi se čini poznato.Slabi rezultati,slab trener.Koliko sam ja do sada video ni Rašford ni Marsijal nisu špicevi pa bi im smetao Musa Dembele.Ostanak Smolinga briše potrebu za štoperom.Sa Hendersonom koji je dobar i na istrčavanju izbegava se lako primanje golova.Ostaje problem sa Rašfordom,niti dribla niti daje golove.Ispada daje u ovom trenutku najbolje kupiti Dembelea i Griliša a češće davati šansu Džejmsu.

avatar
Marko HM
Friday, 21.08.2020
13:50

Prokleti Vudvord!!!

avatar
rademan
Friday, 21.08.2020
13:27

Da su pametni da dovedu Skrinjara, kad vec Inter hoce da ga proda. Stvarno u upravi sede debili. Ove godine nek se zahvale Brunu, da nije njega, bili bi 6-7.