Kraj PSŽ kog smo poznavali! Ovo je uslov za prodaju Mbapea, odlaze dva velikana!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.02.2020.
11:14
Izvor: Sportske.net

Leonardo ima drugačije ideje od vlasnika, on smatra da treba praviti novu ekipu...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

"Francuski fudbal" tvrdi da PSŽ ozbiljno razmišlja o prodaji Mbapea ovog leta. On nema nameru da produži ugovor i iako katarski vlasnici ne odustaju od pregovora, direktor Leonardo veruje da od prodaje treba izvući maksimum.

Jedini igrač koga bi prihvatio u ponudi Reala koji je i jedini tim koji može da priušti najtalentovanijeg na svetu je golman Kurtoa.

To nije iznenađenje, Navas je već veteran i brani solidno, ali PSŽ želi rešenje za duži period. Za Donarumu misle da je preskup, De Hea ne brani dobro već duže vreme, želeli su i Šćešnog, ali je Poljak produžio ugovor sa Juventusom.

Mbape, ako bude otišao biće samo jedan od igrača koji napuštaju klub. Kavani je drugi, njemu ističe ugovor, i dalje čeka dogovor sa Atletikom, ili eventualno odlazak kod Bekama u Majami, a posle osam godina odlazi i Tijago Silva.

Baner


Da li u Milan videćemo, tek brazilski štoper će biti slobodan igrač na kraju sezone, nije mu ponuđen ugovor.

Koga još želi Leonardo. Kulibalija iz Napolija pre svega, zatim De Šilja iz Juventusa, a rado bi otkupio Ikardija i menjao ga za Pjanića.

To bi otvorilo mnoga pitanja u napadu, PSŽ je spreman na promene, ne samo da će nov biti i trener (kandidati su Alegri, Sari i Inzagi), već će i napad biti značajno promenjen.

Ono što treba reći je da su ovo sve kombinacije o kojima se razmišlja, da neće pustiti Nejmara, ali i da ako Real ne ponudi recimo 250 miliona i Kurtou, od dogovora nema ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The 8th King of Rome
Sunday, 23.02.2020
20:13

Moze isko. Modric kros ili benzema

avatar
Misosesic
Sunday, 23.02.2020
16:14

Odmah odraditi ovaj transver.Golman se bar može naci.Mislim da DeHea ima samo trenutan pad i da je on i dalje top golman samo mu treba promena sredine.

avatar
JC\'90
Sunday, 23.02.2020
14:08

PSGu bi najbolje bilo da za Mbapea uzme Vinisijusa, Rodriga, Reinerija, Sebaljosa i Kurtou.

avatar
Misosesic
Sunday, 23.02.2020
16:10

Ma još i 10 igrača i da traže 300 miliona.Jesi realan ti?

avatar
Offside
Sunday, 23.02.2020
13:29

250 mil. i Kurtou?Pa gde je tu logika?Real treba da plati tih 280 mil. o kojima se ranije pricalo i eventualno ponudi nekog od igraca kao deo trejda uz novac,da makar pokusamo da smanjimo cenu.Kurtoa sigurno nece biti deo nikakvog trejda jer u ovom trenutku ne mozemo priustiti boljeg golmana,kao sto ste i sami napisali DeHea je los,Donaruma papren a ja ne vidim mnogo drugih resenja.

avatar
Igor Pajevic
Sunday, 23.02.2020
12:42

Timovi kao PSZ, Siti... Nikad nece osvojiti Ligu sampiona. Igraci u tim klubovima,(te zvezde) igraju samo za sebe i ako vrede 100mil i vise, ponasaju se kao neki j...či fudbala, a u sustini su pič...ine.

avatar
Benz9
Sunday, 23.02.2020
12:29

Ako je ovo istina odmah bi pristao... Uzeti Navasa nazad, ionako ima još barem 3 top sezone pred sobom, a kasnije probati dovesti Donarumu kao trajno rješenje... Kurtoa je i sinoć pokazao da je samo dobar, a ne vrhunski golman...

avatar
Sunday, 23.02.2020
12:20

Dzabe mu sve te kombinacije i kalkulacije, doci ce i njima maca na vratanca...