Kovač u Monaku - Prva meta junak Nemačke?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 20.07.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

"Milioner" se nije najbolje snašao u svom drugom mandatu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Niko Kovač je preuzeo trenersku poziciju u Monaku.

Hrvatski stručnjak je dobio trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka. Danas bi trebalo da održi i prvi treninga, ali francuski mediji pretpostavljaju koga bi želeo u "kneževima".

Polu Mičelu, sportskom direktoru Monaka, dat je zadatak ubeđivanja Marija Gecea da se oproba u Ligi 1. Niko Kovač je u par navrata izjavio kako ceni kvalitete bivšeg reprezentativca Nemačke i heroja velikog finala Svetskog prvenstva sa Argentinom.

Gece je završio sezonu sa Borusijom, nastupio je na tek 15 utakmica Bundeslige, ne nalazi se u prvim planovima Favrea. Po kraju sezonu mu ističe i ugovor, ima 28 godina - Monako može biti prava prilika za povratak karijere na pravi put.

Mario Gece Dortmund

Petostrukog šampiona BL prate još Sevilja, Milan, Fiorentina i Nica. Jaka konkurencija, videćemo kakvu ponudu je spremio Monako.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 20.07.2020
09:35

Ovaj Monaco uopste nema tako los tim a igra katastofalna, ma da su i sami krivi dosta jer su rasprodali skoro citav tim. 2x vracali Jardima koji je odlican trner, mogu mjenjati trenere koliko hoce to im nece puno pomoci.