Kostas Manolas - Sada se gigant iz Liverpula uključio u igru

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.03.2017.
14:57
Izvor: Sportske.net

Veliki broj klubova želi da u svom timu vidi Kostasa Manolasa, fudbalera koji ove sezone igra u Romi.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbaler Rome, Kostas Manolas, nalazi se na meti velikog broja evropskih klubova, a jedan od njih je, izgleda, i Liverpul.

Jirgen Klop ima dosta problema sa svojim fudbalerima u odbrani, često se povređuju, a nisu baš u najboljoj formi u ovom momentu, posebno od Nove godine.

Zbog toga mediji pominju potencijalni dolazak fudbalera koji može da odgovori zahtevima u Premijer ligi, a jedan od njih jeste i Kostas Manolas.

Manolas ima 25 godina, vredi oko 35-40 miliona evra, a dobro je poznato da se za njega interesuju i klubovi poput Intera, koji je najviše do sada uložio truda u njegov dolazak.

Pita se i Roma, kao i Manolas, videćemo šta će se desiti na leto. Uglavnom, ovaj fudbaler je jedan od onih koji se najviše nalaze u medijima poslednjih mesec i kusur dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lozano
Monday, 20.03.2017
23:39

Pa jel Manolas nije zavrsio gotovo sve sa interom?!

avatar
eenneess
Monday, 20.03.2017
19:59

Vrati Mamadu Sakoa...

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 20.03.2017
16:47

sve rasprodati, nek se raspadnu roma i napoli katastrofa od klubova, a inter da bude velik i da serie A prestane biti bundesliga da postane liga 2 kluba kao primera, tj da napredujemo malo!!!

avatar
Monday, 20.03.2017
16:13

Liverpul ako ostane bez LS,realno tesko ce bilo kojeg top igraca na trzistu da privole,ne verujem sta ljudi uradise da su ugrozili LS...

avatar
lpool
Monday, 20.03.2017
17:09

Kada je to Klop dovodio top igrace ? Eventualnim ne igranjem u LS problem bi nastao u dovodjenju top talenata jer bi se oni opredelili za timove koji igraju u Evropi. Cak i igranje u LE za tako mlad tim puno znaci jer im daje vise vremena na terenu. Ipak nadam se da ce obezbediti top4 ;)

avatar
lpool
Tuesday, 21.03.2017
18:15

Porediti Klopa i Vengera je smesno.. Klop je razvio toliko anonimusa i pretvorio ih u top igrace,koji su bukvalno trcali kroz zid zbog njega i osvajali trofeje. Napravice on fantastican tim i bez zvucnih imena, cist primer je Ozil - sjajan igrac u svakom smislu ali je sve ostvario i prosto nema tu glad i zelju kao npr Mane.

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 21.03.2017
09:25

Slazem se da nije nikad dovodio,ali takvom politikom bicemo samo jedan Arsenal koji ce imati talente biti eventualno u TOP4 i to ce biti uspeh i osvojiti po neki FA kup i to je to. MORA pazi mora bar jos jednog top igraca da dovede i to top napadaca. Jer Staridz ide na leto znaci treba jedan iskusniji napadac da dodje na njegovo mesto i onda nek dovodi talente.

avatar
Gorčilo
Monday, 20.03.2017
16:11

Sigurno će Klop dovesti jednog skupljeg centralnog beka jer je pre par dana najavio da neće dovoditi golmana jer je zadovoljan sa Minjoleom i Karijusom koji se adaptira i koji ima veliki potencijal. Tako da centralni bek, uz jednog levog beka i klasičnog napadača su prioritetne pozicije koje treba pojačati. Manolas i Matip u zadnjoj liniji bi bili strašan tandem.

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 21.03.2017
09:26

Bravo,ali napomenuo bih da nam treba i jos jedan vezni igrac.