"Košta, predebeo si...", "Ok, idemo na sud!"

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.08.2017.
11:24
Izvor: Sportske.net

Jasno tamo ga neće meriti, ali hoće li uvažiti njegovu tužbu? Čini se da ima osnova...

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Dijego Košta je ispunio pretnju.

Prošle nedelje njegovi advokati su pretili da će tužiti Čelsi zbog odnosa prema napadaču koji je pred ugovorom, tačnije one poruke koju mu je Konte poslao na kraju sezone.

Tada mu je poručio da ne računa na njega, a sada Košta i ne trenira sa Čelsijem, klubu je svejedno, no, nisu ga ni prodali Atletiku, ili ustupili nekome, dok Madriđanima u januaru ne istekne suspenzija.

U Čelsiju su spokojni što se tiče tužbe, oni kažu da su i Košta i njegov menadžer Mendeš upoznati u januaru da na leto neće biti potreban klubu, a što se njih tiče, Košti niko ne brani da dođe iz Brazila ako hoće i sam trenira u Kobhamu.

No, Košta tvrdi da su mu uskratili prava, da nema razloga da ne bude sa ekipom, ima ugovor i svejedno mu je, može i da sedi na klupi. Istina je da Čelsi može da ga eliminiše kao recimo Junajted Štajnšvajgera, ali oni ga nisu ni pozvali na pripreme da mu saopšte odluku da trenira sam ili sa drugim timom.

"Nemam šta da pričam o Košti",
rekao je pre par dana Konte za koga je ta priča završena.

Čelsi se međutim boji da niko neće želeti ni da kupi Koštu, ni da ga dovede na pozajmicu i isplaćuje mu zaradu jer je previše debeo, dva meseca je na odmoru i bez ozbiljnih treninga.

Zbog čega bi ga neko uzeo uopšte na pozajmicu, tim pre što se očekuje da će u januaru Košta svim silama tražiti da ode u Atletiko.

Mendeš mu je savetovao da prihvati ponudu Milana i ode na godinu dana na "San Siro", odrekne se i dela primanja, ali Brazilac je to odbio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksaGGMU
Sunday, 13.08.2017
02:28

Balloteli u najavi videcete

avatar
Saturday, 12.08.2017
20:11

U januaru mu je saopsteno da nije potreban

avatar
KINGZOOOR
Saturday, 12.08.2017
11:32

Lik uziva,ponasa se kao da se ceo svet vrti oko njega. -.-

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Saturday, 12.08.2017
11:27

Nije zasluzio da se ovako ophode prema njemu sjajan je to igrac i veliki borac

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 12.08.2017
12:38

Zasluzio je itekako, ne postuje klub, dres, zapomaze vec 2 god za tim Atletikom a ima ugovornu obavezu da cuti i igra! I uz sve to prima 180.000 funti nedeljno! Ja bih ga ostavio na tribinama 2 godine do kraja ugovora...