Korak bliže - Điđi sutra na pregledima!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.07.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

Posao se privodi kraju.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Đanluiđi Bufon će se vratiti u Juventus, nakon godinu dana provedenih u Pari sen Žermenu.

On će potpisati jednogodišnji ugovor sa "Starom damom", težak 1,5 miliona evra, pristao je da bude rezervna opcija, kako je mesto među stativama rezervisao Ščešnji.

Ipak, on je tražio da mu u ugovoru stoji da mora da nastupi u osam navrata u Seriji A i dva u Ligi šampiona, sa novih osam mečeva u italijanskom šampionatu će oboriti rekord Paola Maldinija.

Pouzdani Đanluka Di Marcio prenosi da su zakazani i lekarski pregledi, Bufon će ih sutra odraditi, kako bi kompletirao svoj povratak u Torino.

Koji dolasci se još očekuju u redovima prvaka Italije, pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Thursday, 04.07.2019
08:49

Procitajte mu izjave prosle godine zasto napusta juve, pa ove zasto se vraca u Juve, i nista vam nece biti jasno. Parma je bila njegov put u legendu, to svi znamo.

avatar
Wednesday, 03.07.2019
20:08

zasto je išo u pariz ???kad je osto kad je bilo najteže u juveu i kad su svi ošli

avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 03.07.2019
17:09

Ubacili klauzulu da ce braniti toliko da predje Maldinija po broju utakmica, smesno. Velicina jeste ali zbog odlaska iz Juventusa ne moze da se poredi sa legendom Milana.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.07.2019
19:20

Tko ga uopce i usporeduje s Maldinijem ? Zasto se opterecujes glupostima ? I ne slusaj one Revolte i takve likove Na kraju krajeva kakve veze ima tko je odigrao najvise tekmi u karijeri ? Maldini je legenda Milana Bufon Juventusa

avatar
Jasminn
Wednesday, 03.07.2019
19:41

Slazem se s tobom nije mu trebala prosla sezona u PSGu pogodovo jer je Juve doveo Ronalda i po meni a i po mnogim drugima je bio jaci od PSGa. Ali hajde da ne zaboravimo da taj isti Bufon ostao vjeran Juveu kad je Juve igrao seriju B iako je imao mnoge ponude iz velikih klubova. Mnogi su tad napustili Juve, on je bio jedan od onih koji je ostao. Sjecam se kad su otisli Lilijan Tiram i Zambrota u Barcu, Emerson i Kanavaro u Real, Zlatan Ibrahimovic u Inter.