Konteu se žuri, aktivira plan "B"?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.07.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Novi trener Intera, nestrpljiv, problem su napadači...

EPA-EFE/Davide Agosta
EPA-EFE/Davide Agosta

Povezane vesti

Inter i dalje ne uspeva da dovede napadača, Mančester Junajted ne odustaje, traže 85 miliona za Lukakua.

Konte želi da ima kompletan tim na pripremama u Aziji, a osim Belgijanca, očekuje dogovor i oko Džeka, koji je, i dalje, daleko jer Roma traži 20 miliona evra.

Poslednja ponuda koja je otišla u Mančester je dvogodišnja pozajmica koja bi bila oko 70 miliona evra, plus ostatak na kraju druge sezone.

To bi maksimalno bilo oko 80 miliona, Lukaku je nestrpljiv, ali Junajted nema potrebu da prodaje Belgijanca.

Konte traži da se aktivira plan "B", Duvan Zapata iz Atalante koga bi "Orobići" prodali za oko 50 miliona evra. To bi moglo da se odradi odmah, bez prodaje Ikardija koji drži ključ, odbijanjem da ode.

Tačnije on je eliminisan, danas počinje samostalni rad u Milanu, ali ne prihvata nijednu ponudu, čeka Juventus. Inter traži 60 miliona evra, čini se previše, s obzirom na status igrača, videćemo na kraju kako će se saga oko Argentinca završiti, tek novi trener traži što pre da se dovedu dva napadača.

Što se ostalih linija tima tiče, tu je sve verovatno zatvoreno, mada bi prodaja Naingolana otvorila mesto za vezistu, priča se o Sergeju Milinković Saviću, ali čini se da je on preskup za italijanske klubove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pazza.INTER.amala
Tuesday, 16.07.2019
17:49

Bolje Ikardija na tribine do kraja ugovora,nego ga prodat za sicu i osramotiti se,a Naingolan ce izgleda dobiti drugu sansu,cim je u spisak za turneju u Kini.

avatar
No rules
Tuesday, 16.07.2019
15:37

"Inter traži 60 miliona evra, čini se previše, s obzirom na status igrača,.." ne mogu da verujem da ovo citam. Kakve veze ima status sa njegovim fudbalskim umijecem. Dace 5 golova u prvih 7-8 utakmica i opet ce da vrijedi 110 koliko mu je bila klauzula... Koji status ima Dibala npr pa "vrijedi" preko 100 milki?

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 16.07.2019
12:40

inter bi da kupuje na 333 rate

avatar
The_Matrix
Tuesday, 16.07.2019
11:27

Kakav status igraca? On je na transfer listu, stavje tu cudno. Cena je 80 mil..Totenhem se ozb ukljucio u pricu, voljan je to da plati i nije nemoguce da se brzo odigra sve to

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 16.07.2019
11:00

Prihvatio bi MANU ponudu od 80mil da hoce da isplate odmah a oni bi kroz 2godine, nista od toga. Lukaku je pod ugovorom a MANU nije hica da prodaje jer ima novac. Uzmi ili ostavi...