Konteove muke niko ne zna, novi problem, šta će biti od januarskih zahteva?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.12.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

Večeras mora da pobedi, ostao ponovo bez napadača, a odapeo i otrovnu strelicu prema klubu. Šta će se desiti u januaru.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Čelsi će pokušati da se oporavi od šamara protiv Vest Hema večeras protiv Hadersfilda, Antonio Konte kaže, da bez obzira što je trka za titulu izgubljena, klub mora da završi u top 4 i da proba da stigne što dalje u Ligi šampiona gde su već naleteli na Barselonu.

Večeras neće igrati Morata koji ima problema sa leđima, pred Italijanom je dilema, Bačuaji kome ne veruje, od prvog minuta, ili Eden Azar kao "lažna devetka". Dakle, od Belgijanca bi mogli večeras da očekujete golove.

Novinare je zanimalo šta će promeniti odlazak Majkla Emenala sa mesta direktora kada je u pitanju prelazni rok.

"Ja sam samo trener", rekao je opušteno Konte, što se tumači kao nova otrovna strelica na račun kluba.

Naime, odluke donosi Granovskaja, predsednica, a Antonio Konte je tražio pojačanja, iako je izgubio veru da će klub učiniti nešto. Slično je i sa druge strane, bord je nezadovoljan činjenicom da je u lošim odnosima sa Davidom Luizom koji neće igrati zbog povrede, ali i ovako bi teško bio u sastavu, ali i Vilijanom, dvojica Brazilaca su najviše kritikovala Kontea zbog načina na koji se poneo prema Dijegu Košti.

Šta bi Čelsi mogao da učini na zimu?

Konte i dalje traži Aleksa Sandra koga je Juve sada voljan da proda jer je levi bek nezadovoljan, ali prioritet je napadač. Beloti je nerealno skup, pominje se Obamejang iz Dortmunda, kao i talentovani Sesenjon iz Fulama.

Ali, za sada su to pretpostavke, videćemo hoće li uopšte Čelsi nešto uraditi na tom planu, Konte neće izgubiti posao do juna, a čak i ako očekuje da bude smenjen, priča se da mu Abramovič neće priuštiti to zadovoljstvo, čak i da bi mogao da ostane na klupi jer jednostavno "Plavci" nemaju drugo rešenje, niti mogu da nađu boljeg trenera na tržištu.

Kao što znamo, Konte cilja posao u Pari Sen Žermenu, a pominje se i Real Madrid...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Terry 26
Tuesday, 12.12.2017
17:01

Hahhah cus cilja PSG ili Real, pa uvijek potencirate da on ne moze bez porodice koja zivi u Italiju i zato oce iz Celsija, pa zar su navedeni klubovi iz Italije? :)

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.12.2017
16:36

Ja od pocetka sam pricao da posle dve titule u tri poslednje sezone nije realno opet osvojiti najteze prvenstvo na svetu. Doduse nisam ni ocekivao da sve bude gotovo u decembru pa sad utakmice nemaju vise neku draz. Drugo, trece, cetvrto mesto na kraju takodje nije bitno. Klub koji baci 100 miliona funti za 3 igraca koji nemaju kvalitet Zapakosta, Drinkvoter i Bakajoko mora da bude u problemu. Bolje da smo dali koliko trazi Juve za Sandra i zadrzali Calobu i RLC-a. Ovako prvenstvo je izgubljeno ali bice pakleno i u LS. Tesko je dovesti dobre igrace u januaru jer vecina nema pravo da igra LS.

avatar
Marco
Tuesday, 12.12.2017
14:30

A isto velika cinjenica da Azara i Kurtou mozemo samo uz te zvezde da zadrzimo u klubu, jer samo tako cemo biti kompetentni za ligu sampiona i borbu za titulu sledece sezone osim ako se nesto istorijski ne desi ove sezone. A ako nam ode Azar mi cemo biti u velikim problemima u buducnosti.

avatar
murjak
Tuesday, 12.12.2017
14:02

Shvatio sam sada,sto mi vise komentiramo i cudimo se novinarskim blesavim i upornim clancima o Konteovom odlasku,novinari sve vise udaraju kontru i sve vise pisu o odlasku Kontea:)

avatar
Маркус19
Tuesday, 12.12.2017
11:56

Да ли ставити Азара на капитена за ово коло у фантазију?

avatar
Tuesday, 12.12.2017
12:50

po meni treba...

avatar
Tuesday, 12.12.2017
23:36

dobro si ipak uradio ... hehehe

avatar
Маркус19
Tuesday, 12.12.2017
22:43

Ја сам ипак оставио Салаха, шта знам...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 12.12.2017
11:51

Sesenjon nije napadac vec bek/krilo

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 12.12.2017
11:47

Uh, Konte i Real Madrid... ne znam da li bi to bila dobra kombinacija, ali bi sigurno bilo interesantno. :)

avatar
Chelseaaaaa
Tuesday, 12.12.2017
12:24

Klop i Real mi djeluje kao ubitacna kombinacija :) Klopov stil igre i onakvi majstori...pffff :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 12.12.2017
12:53

To nikako...realu trebaju treneri koji znaju da smire buru i svlacionici i da skinu pritisak sa igraca kao sto je bio anceloti i sad Zidan...konte je suprotnost on je vise diktator