Konteova šok terapija, desetorica na prodaju, u izlogu ceo vezni red, cilj su ova dvojica "ratnika"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.09.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Sem Barele i Sensija niko nije siguran. Imaju previše igrača, hoće li uspeti da ih se oslobode i na pravi način, sa dva pojačanja zatvore prelazni rok?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter ima 33 igrača, direktor Ausilio se sastao sa Konteom, poruka je jasna, mora da se prodaje. Naime, da bi se posle Hakimija, Kolarova i Darmijana koji je na čekanju, doveli novi igrači, najmanje osmorica moraju da napuste klub.

Praktično ceo vezni red je na prodaju, sem Barele i Sensija koji su budućnost kluba i čiji ugovor su otkupljeni od Kaljarija, odnosno Sasuola.

Naingolan se vratio iz Kaljarija sa pozajmice, Konte ga ne želi u timu, ali prodaja Belgijanca je prepreka dolasku Artura Vidala sa kojim je posao praktično završen.

Ali, to nije sve, Konte ne odustaje od Kantea, Francuz je najveća želja, ali za to mora da se oslobodi pre svih Brozovića koji bi uneo najveće pare u kasu. Javio se Juventus kao i pre par godina, ali Inter ni po koju cenu neće prodati Hrvata najvećem rivalu, osluškuju vesti iz Madrida, navodno je Real zainteresovan, mada je to malo verovatno.

Brozović se zainatio, neće da ode, osim u veći klub od Intera, ne želi u PL gde jedino mogu da plate obeštećenje od 30 miliona evra za nekadašnjeg napadača Dinama.

Eriksen će ostati, ali na pritisak kluba, Konte bi ga se najradije oslobodio, ali nerealno je očekivati da neko plati veliki novac za Danca koji nije dobio šansu u Italiji?

baner

Ostali?

Godin je odbio Ren, Inter je odbio Barsu koja je nudila Vidala i novac za De Fraja, Holanđanin je stub odbrane.

Borha Valero je slobodan, dogovorio se sa bivšim klubom Fiorentinom, čeka se ponuda za Urugvajca Vesina. Asamoa nema nikakve izglede da pređe negde, nema ponuda, zbog povreda, mladi Agume ide na pozajmicu. Galjardini je na prodaju, ali ni za njega nema velikog interesovanja, nikada nije ponovio partije iz Bergama.

U teoriji može se desiti da klub do kraja prelaznog roka napusti sedam igrača, ne računajući Dalberta, Žoao Marija i Perišića koga Bajern izgleda neće otkupiti.

U svakom slučaju vremena je sve manje, potreban je vezista i četvrti napadač, videćemo hoće li stići iskusni Žervinjo ili Ingleze iz Parme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 10.09.2020
18:00

Brozovic napadac, pametnom dovoljno da skonta kako se samo lupa cisto da se nesto napise

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:03

Samo 12 bekova , malo je to

avatar
crno-crveno
Thursday, 10.09.2020
12:53

Ja da sam na mestu intera doveo bi mu ovu dvojicu ali da potpise papir da ako ne osvoji skudeto da mora vrati platu za ovu godinu i da raskine ugovor.

Dovodi samo mesare. Imace 5 defanzivaca u timu i 2 beka i umesto da mu eriksen igra kao 10 sto u ovoj njegovoj formacije je idealno on sedi na klupi. I sve se svodi na to kako ce bude loutaro i lukaku raspolozeni.

Ako onni odigraju dobro inter pregazi protivnika a ako samo jedan od njih dvojice zakaze to je jedva 1-0 ili izgube.
Konte realno ne ume da napadne protivnika i u njegovom timu nemakreativaca a to znaci da nema ni golova u jakim utakmicama.

avatar
No rules
Thursday, 10.09.2020
12:36

Koji konfuzan tekst. Barsa nudila novac i Vidala za De Fraja, ti ljudi stvarno nemaju srama. Trebalo je da Inter njima ponudi Galjardinija i 5 miliona za Fatija.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 10.09.2020
11:38

I opet samo dva pojacanja i kraj prelaznog roka za Inter, i opet je Vidal u igri, a u jednom trenutku vise nije bio:-D Brozovic napadac:-D:-D:-D

avatar
Inter JZ 4ever
Thursday, 10.09.2020
11:34

Ovaj tekst kao da je kucan pre 3 dana, a tek sad objavljen. Pa juce se Bajern oprostio od Perisica, dakle nece ga sigurno otkupiti, a ne izgleda. Takodje, juce je predsednik Kaljarija izjavio da Inter nije zainteresovan da Najngolana da ponovo na pozajmicu u Kaljari ili u Galatasaraj, da ga imaju u planu. Dakle, mozda ga prodaju ali ne po svaku cenu, to pokazuju jer vise nisu zainteresovani da ga salju na nove pozajmice.

avatar
Oldboy
Thursday, 10.09.2020
10:48

Zervinjo? Odakle vam sad taj? Ili ovaj iz Parme?