Konte opet pazari u Premijer ligi, Murinjo će pobesneti!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.02.2020.
16:50
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" baš rešeni da pojačanja dovede gotovo isključivo sa Ostrva.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Stigao je Kristijan Eriksen u januaru u redove "Neroazura" za oko 20 miliona evra, kako mu je isticao ugovor sa Totenhem Sparsima na kraju sezone.

Tako je Žoze Murinjo ostao bez jednog od ključnih igrača, ali Danac je bio rešen da promeni sredinu i pre dolaska "Posebnog".

Murinjo je po dolasku imao tri zadatka da obavi sa igračima iz svog rostera, uspeo je da zadrži Tobija Aldervejrelda, tačnije da ga ubedi da produži svoju vernost klubu, Belgijanac je i zvanično stavio paraf na saradnju do leta 2024. godine.

Drugi zadatak bio je Eriksen, tu Portugalac nije uspeo, a treći zadatak bio je da ubedi i Jana Vertongena da produži saradnju sa klubom.

Ipak, izgleda da neće uspeti ni njega da ubedi, engleski mediji prenose da je Inter zagrizao za iskusnog defanzivca i da ga žele u svojim redovima na leto, kao slobodnog igrača.

Arsenal Totenhem Obamejang Vertongen

Inter tako nastavlja da se pojačava u Premijer ligi, u januaru su stigli Eriksen, Viktor Mouzes i Ešli Jang, početkom sezone su angažovani Romelu Lukaku i Aleksis Sančez.

Konte je tražio jednog levonogog štopera, ove sezone je zbog toga često koristio mladog Bastonija, ali želi iskusnije i kvalitetnije rešenje, pa se čini da je Vertongen zaista savršen izbor.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 26.02.2020
20:38

Jeste savrsen izbor zato sto zna da igra sa tri stopera pozadi. to muci sad Skrinjara i posebno Godina. koji nikad nisu igrali u tom sistemu. ovo je idealno resenje za Kontea. koj ne moze da se osloni nesto posebno na Godina. jedino se De Fraj snasao savresno u Konteovom sistemu sa tri stopera pozadi. ako Konte dovde Vertongena nece pogresiti