Konte odlučio - Od Spaletijevog miljenika do "kusura"!

Autor: Stefan Matić
petak 20.12.2019.
21:53
Izvor: Sportske.net

Italijan ne dobija šansu kod novog mistera.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Promene koje je Antonio Konte uveo deluje funkcionišu.

Inter sutra dočekuje Đenovu na "Đuzepe Meaci". Juventus je odmakao na tri boda razlike posle pobede nad Sampdorijom, jasno je da će "neroazuri" jurisati na pobedu protiv "fenjeraša". Ipak to će morati da učine bez Lautara Martineza koji je suspendovan za meč sa "grifonima" posle petog žutog kartona.

Italijanski mediji pominju da će društvo Lukakuu praviti mladi Esposito, ovo bi ujedno i bila poruka Politanu da je završio svoje u Milanu.

Bivše krilo Sasuola je bio jedan od najboljih igrača Spaletijevog Intera prošle sezone, ovog leta je i zvanično otkupljen za sumu od 22 miliona evra, ali ove sezone dobija prilike na kašičicu.

Aleksandar Kolarov Mateo Politano

Inter je zainteresovan za dvojicu igrača sa Apenina, "mlekara" Kuluševskog i Kijezu iz Fiorentine. Italijanski mediji pominju da bi upravo Politano mogao biti igrač koji bi krenuo putem Parme ili Firence ne bi li umanjio novčane apetite vlasnika pomenutih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Saturday, 21.12.2019
01:11

S obzirom da nikako ne uklapa u Konteove ideje i formacije, najbolje mu je da produži dalje... S Interove strane, ne bi bila loša trampa sa Milanom za Kesija..

avatar
Oldboy
Friday, 20.12.2019
23:24

Espozito je još uvek mlad za prvi tim, a Politano mora da igra svaku utakmicu, da bi odigrao dobro jednu od tri.

avatar
Benz9
Saturday, 21.12.2019
01:09

U ovom sistemu mu ne pomaže ni da odigra sve utakmice... Čovjek je krilo a ta pozicija kod Kontea ne postoji tako da mu je najbolje da krene dalje..

avatar
amigo999
Sunday, 22.12.2019
08:34

Protiv Napolija su svi spremni...