Konte ne oprašta Abramoviču - Italijan i dalje na platnom spisku "Plavaca"!

Autor: Stefan Matić
utorak 12.03.2019.
16:05
Izvor: Sportske.net

Vlasnik londonskog kluba želi na svaki način da izbegne nove troškove.

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti


Italijan veći deo drugog dela sezone "koketira sa otkazom" čime bi postao jubilarni deseti šef struke kojeg Rus otpušta od preuzimanja Čelsija 2003. godine.

Međutim, pre toga Abramovič mora da reši stvari sa pređašnjim Italijanom na klupi - Antonio Konte ne odustaje od novca koji mu pripada zbog prevremenog otpuštanja.

Bivšem treneru Juventusa je ostalo još godinu dana važećeg ugovora pre prekida saradnje od strane čelnika Čelsija, a Italijanu ne pada na pamet da odustane od nadokande od 10.5 miliona evra koliko je zarađivao godišnje na "Stamford Bridžu".

Sa druge strane Abramovič želi da mu ospori to pravo zbog stvaranja nesklada i loše atmosfere u timu pre prekida saradnje, podsetimo Konte je javno pričao da ne računa na Dijego Kostu što se Abramoviču nije svidelo.

Abramovic

Slučaj će najverovatnije doživeti sudsko većanje, Rus je do sada na prevremene prekide saradnje potrošio 82 miliona evra!

Jedini izlaz bi mu bilo da Italijan uskoro nađe novi angažman, posle odbijanja Gvardiole i Zidana Konte je navodno ponovo najbliži povratku na klupu "Stare dame".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 13.03.2019
00:09

Mirite se,vracaj ga na klupu ipak ima vazeci ugovor morace da ispostuje :D

avatar
BojanMC
Tuesday, 12.03.2019
19:46

Klub kao sto je celzi nista drugo nije ni zasluzio. Treba im uzimati pare stalno, kao sto to vec rade treneri i neki klubovi uvaljivajuci im panjeve.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.03.2019
18:00

Vrati ga Romane i sve ti oprosteno 😁

avatar
tomi selbi
Tuesday, 12.03.2019
17:58

I treba iscediti Abramoviča... On je najveći problem Čelsija.