Konte nanišanio pojačanje iz 'svog' Čelsija?

Autor: Stefan Matić
nedelja 12.07.2020.
11:55
Izvor: Sportske.net

Da li će dve strane uspostaviti saradnju.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Već smo pisali o problemima Kontea na "Đuzepe Meaci".

Inter nije uspeo da se ozbiljnije umeša u borbu za Skudetom ni ove sezone, te je sigurno da će se krenuti u nove letnje aktivnosti. Kao prioritet spominju se pojačanja u veznom delu terena koji će doživeti rekonstrukciju.

Mete su Tonali i Vidal koji je iskusniji i zna kako se osvajaju domaći šampionati, radio je to u Juventusu, Bajernu i Barseloni. Ipak Gazeta prenosi da bi Konte mogao da kupuje i na "Stamford Bridžu".

Bivši trener Čelsija želi N'Gola Kantea u svojim redovima, koji je ove sezone izgubio oreol nedodirljivosti u Londonu. Francuz ima još tri godine ugovora sa "plavcima", ali sa velikim finansijskim izdacima koje Čelsi pravi na transfer-pijaci jasno da moraju uslediti i neke prodaje.

Kante

Kante je ove sezone imao dosta problema sa povredom, tokom januara se pominjalo i interesovanje Real Madrida. Nema sumnje da bi ovakva "radilica" bila pun pogodak za Konteov tim, ali pitanje je da li klub sa "Meace" ima sredstva za tako nešto.

Naravno ukoliko usledi prodaja neprepoznatljivog Lautara Martineza onda je sve moguće.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 13.07.2020
10:16

ahahahahahha komedija od kluba xD

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 12.07.2020
14:04

Jos nisam ni procitao da se radi o Kanteu - a znao sam o kome je rec medjutim vredili li Kante sa 29 godina 80 miliona evra. Inter ni u samom ludili ne bi platio taj novac Celsiju za njega. Transfermarkt govori da on kosta 80 milona evra tako pise tamo. tako da ovom transferu ne dajem velike sanse, Inter i da proda Lautara za masnu lovu - te pare ce da uloze u Napadaca ponovo. Mozda kad bi Celsi pristao da ga proda za nekih 50 mil evra Inter bi onda mogao da finansira taj transfer - onda bi od prodaje Lautata mogli da Finansiraju Obamejanga i Kantea, ali tesko da Celsi zeli da ga proda Kanta za cifru od 50 miliona evra, dok bi Obamejang bio fantasticna zamena za Lautara

avatar
Jasminn
Sunday, 12.07.2020
13:46

E bas ce njega uzeti. Dok platis Celziju za njega, dok platis agente, plata...to ode na 100 mil za jednog igraca a lik ulazi u 30tu

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 12.07.2020
13:26

Konte ako ima oči videće da ima Kantea koji jos i daje golove Nikolu Barelu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 12.07.2020
12:02

Kante i Konte jer Inter ima Kinte. Oni su sad KINter.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 12.07.2020
15:10

Kakve su ovo fore iz vrtica, od tebe samo neki klinacki komentari, odrasti

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 15.07.2020
23:30

Kineska kinta.