Konte "dovodi" Čelsiju treću bombu, do kraja šest pojačanja i Lampsov juriš na titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.08.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

Čelsi bi mogao sutra uveče da ozvaniči treći transfer, a stići će ukupno šest igrača...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Čelsi čeka sutra novo pojačanje, kako je potvrđeno, čim Leverkuzen ispadne, a to bi se moglo desiti sutra uveče protiv Intera, biće objavljeno da Kai Haverc stiže u London.

On će biti treća kupovina Franka Lamparda nakon Hakima Zijeha i Tima Vernera. Sve je dogovoreno, personalni uslovi Nemca nisu bili nikakav problem za "Plavce", pa će još jedan kamenčić biti u mozaiku kluba iz Londona.

Posle toga kreće renoviranje odbrane.

Na sve načine će pokušati, trampama, novcem, prodajama igrača da privuku Deklana Rajsa, odnosno da privole Vest Hem da im proda talentovanog Engleza, koji može da bude i štoper i vezni igrač.

Što se golmana tiče, ništa od Dina Hendersona, Junajted će ga ostaviti na pozajmici u Šefildu, ne žele da pojačavaju direktnog rivala, pa se sada nagađa da bi Onana iz Ajaksa, ili realnija varijanta, Nik Poup golman Barnlija i Engleske mogli da stignu kao alternativa Kepi.

baner kazino


I na kraju levi bek, čini se da je Ben Čilvel preskup, da će teško Čelsi uspeti da plati 90 miliona za fudbalera Lestera i da su se okrenuli Serhiju Reguljonu za koga nema mesta u Realu. Naravno, prvo treba da se reše Emersona Palmijerija za koga čekaju ponudu Intera.

U svakom slučaju šest novih igrača, jasno, Lampard će dobiti strašna pojačanja, ali već smo pisali i ultimatum od strane Abramoviča da mora da se bori za titulu sledeće godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Sunday, 09.08.2020
17:29

Sa ovim pojacanjima, ekipa Celzija je odmah iza Sitija i Liverpula. Junajted je jako blizu. Bice odlicna sledeca sezona.

avatar
Mirjevac
Sunday, 09.08.2020
16:00

Hahaha, dovodi a da jos nisu odigrali, prvo se treba odigrati i pobediti, pa onda da se nesto kaze, a ne ovako pausalno! Cinimise da Leverkuzen trazi velike pate, neznam dali ce Celsi to da plati!

avatar
mrancic
Sunday, 09.08.2020
11:08

Veliki trošak.A onda ako nema očekivanih rezultata otkaz Lampardu.Sigurno je da će Liverpul i Siti biti na vrhu i sledeće sezone.

avatar
The KING (return)
Sunday, 09.08.2020
11:07

Jos nesto Marina je luda ako slupa silne milione na novu odbranu sve sa golmanom, vidi se u igri da je problem vise takticke los trenerski posao, na osnovu kao igraci se krecu u zadnoj liniji svi su zbunjeni niko ne zna koga treba da preuzme,a to je do trenera.

avatar
The KING (return)
Sunday, 09.08.2020
11:05

Veliko je pitanje da li ce Lampard docekati NG na klupi Celzija, koja crna borba za titulu sa njim na klupi, covek gori trener od Boasa, igra ne lici na nista videlo se sinoc, sta on one ljude trenira na tim treninzima, oni izgledaju da su takticki trenirali poslednji put pre 6.meseci dzaba Verner, Zijeh, Harvec.... Da se razumemo ja bi voleo da Lampard bude nas Ferguson, ali na zalost sve vise uvidjam da on nije ni prosecan trener, onaj Solskjer kakv god da je takticki defanzivno za ovog je Simeone... Cak je Arteta za kratko vreme napravio neke konture sistema sa Arsenalom vidi se golim okom, dok Celzi sa ovim izgleda sve gore i gore na terenu.

avatar
Grobbelaar
Sunday, 09.08.2020
11:04

Sa ovim pojačanjima, ako ih sve realizuju, smanjiće zaostatak za vodećim ekipama, ali ozbiljnije uključivanje u borbu za titulu od njih se može očekivati tek u sezoni 21/22. Ipak je to veliki broj pridošlica koje treba uigrati, a za to je potrebno vreme. Možda čak i cela sezona!? Kakogod, verujem da će naredna sezona biti neizvesnija, da se neće desiti situacija da jedan klub već do NG stekne 20 bodova prednosti, i nadam se što skorijem povratku navijača, jer igranjem pred praznim tribinama, gubi se ona draž i naboj koji samo fudbal nosi sa sobom.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 09.08.2020
10:56

Celsiju je bolje Poupa da dovode nego Onanu. Isto tako Kabaljera da puste i da dovedu Fostera ili Guitu koji ce biti dostojni drugi golmani a nisu skupi. Reguljon je dobar i bio bi super pojacanje a sigurno nista losij od Emersona ili Alonsa. Sto se tice stopera neka bude Rajs kada ga vec zeli a i dete je Celsija tako da zna sta znaci nosit dres Plavaca. Mi imamo igrace za koje su oni zainteresovani (Barkli, Bacuaji i Mozes) tako da bi moglo doci do neke i trampe. Mada sam ja misljenja da treba napasti i Kulibalija ako se rasproda dovoljan broj igraca na pozajmicama. Sto se tice napada ako ode Vilijan onda dovesti zamenu a ako ostane Vilijan napad i sredinu ne treba mijenjati uz naravno dolazak Havertza.