Kontakti su stalni, Kepa završio svoje?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.07.2020.
12:17
Izvor: Sportske.net

Španski golman izvesno napušta London.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Buka oko ubedljivog poraza Čelsija od strane Šefild Junajteda rezultatom 3:0 se ne smanjuje. "Bramal lejn" je očitao lekciju "plavcima" a možda i stavio tačku na pitanje da li Čelsiju treba novi golman.

Kepa je u par situacija delovalo krajnje nesigurno, dosta više se očekivalo od najskupljeg golmana sveta.

"Plavci" ne čase časa, otvoreni su pregovori na par strana. Pokušaj oko akvizicije Dina Hendersona, golmana Šefilda na pozajmici iz Mančester Junajteda deluje kao nemoguća misija. Kontaktiran je i Trabzon oko dostupnosti Čakira, ali engleski mediji tvrde da je prva meta, bila i ostala, Andre Onana.

Fudbaler Ajaksa je navodno u redovnom kontaktu sa čelnicima sa "Stamford Bridža", juče je bila i promocija njegovog nekadašnjeg saigrača Hakima Zijeha koji je takođe postao fudbaler Čelsija.

Onana

Kamerunac nije skup, spekuliše se sa sumom od 26 miliona funti što je dosta bolji posao od 71 miliona funti koliko je koštao dolazak Kepe Arizabalage. Ostaje samo pitanje šta će biti sa Kepom, pominjan je i povratak u Baskiju. Teško je zamisliti Španca na klupi, a opet njegova skupa kupovina određuje cenu za dalje zainteresovane klubove.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 13.07.2020
17:41

Ako zele D.Hendersona neka posalju Kantea

avatar
deki trbic
Monday, 13.07.2020
14:22

neki dobar golman koji ce zameniti ovu rupu od Kelpe xD nzm ko je rekao da ga dovede?

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 13.07.2020
14:20

Kepa je beton golman prosle sezone uz Azara najbolji igrac sezone njega prodati je kao pucati sebi u noge .

avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 13.07.2020
13:09

ja i dalje mislim da je kepa bolji od dostine golmana.. samo jbg nema odbranu ispred sebe kakvu su dugi niz godina imali ceh i kurtoa.. nista posebno nije ovaj golman onana.. zdepasti crnja( nisam rasista samo iznosim cinjenicu :D ) (znam da jeste mozda rasisticki sto cu i ovo reci ali crnog golmana kad vidim ne uliva mi sigurnost na golu.. sto ne probaju pope-a da dovedu iz barnlija. ili donarumu iz milana a prodaju onda kepu za 50 60mil ako misle da je los..