Konačno, Klop našao partnera Van Dajku u Nemačkoj!

Autor: Stefan Matić
nedelja 22.03.2020.
10:42
Izvor: Sportske.net

"Redsi" moraju brzo da reaguju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je u sezoni i po promenio dosta partnera Holanđaninu, za sada se kao najsigurnija opcija nametnuo Džo Gomez. Matip je imao problema sa povredom dok je Dejan Lovren bio sklon kiksevima.

Van Dajk je jedan od simbola povratka Liverpula među najbolje u Evropi i toliko iščekivane titule "redsa" u Premijer ligi. Štoper će, kao i Alison, uskoro dobiti novi ugovor a moguće i novog partnera u tandemu ispred Brazilca.

Liverpul je prema pisanju engleskih medija odlučio da se krene u kupovinu Malika Tiava. Mladi štoper je trenutno u omladinskim timovima Šalkea, odigrao je tek jedan seniorski meč u Bundesligi, smatra se ogromnim potencijalom.

Kazino baner

Tim iz Rura je već krenuo u pregovore oko novog ugovora, pošto po postojećem Malik može otići iz kluba ako neko uplati devet miliona evra što Klopovom timu ne predstavlja problem.

Izgleda da mladi štoper neće dobiti priliku da igra duže sa Nastasićem u tandemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Sunday, 22.03.2020
17:32

Vvd i gomez ce biti redovan stoperski par. Brutalno igraju zajedno, gomez mnogo uči od vvd-a. Lovren ce otici, ostaje matip i ubacice van de berga kao cetvrtog stopera i to je to. Liverpulu treba zamenski levi bek i nkko vise u odbrani

avatar
xman
Sunday, 22.03.2020
15:43

VVD ima partnera, to je Gomez. Dokle vise sa vijestima da Liverpul trazi novog prvog stopera

avatar
_mladen_
Sunday, 22.03.2020
23:41

Iskreno jos nisam video Gomeza da odigra jednu sezonu bez velikih padova, a imao ih je bas sad u ovim zadnjim utakmicama. Ipak bih ja doveo jos nekom ko ce da mu parira, jer Van Dajku zaista treba neki stoper koji nece varitai u kvalitetu, iako znam da je Gomez jos mlad. Stoper, levi bek, kreativac u sredini i napadac, to je sto se mene tice za leto. Mozda cak i bolji rezervni golman, jer Adrian je mnogo sklon greskama, imao ih je previse i to kljucnih.

avatar
xman
Friday, 27.03.2020
14:04

Tacno je da je imao padova, ali vjerujem da je razlog taj sto je bio dosta cesto povrijedjen..naci alternativu je ok, pogotovo jer Lovren ide, ali mislim da je glupo po svaku cijenu traziti stopera, jer je Dzo i vise nego dobar

avatar
LFC*19
Monday, 23.03.2020
10:15

i to omladinca :)