Konačno izvadili "zmiju iz džepa", Arsenalov budžet 120 miliona, pet STRAŠNIH pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.08.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je sin ubedio oca, sa ovih pet fudbalera, plasman u LŠ biće imperativ...

EPA/KERIM OKTEN
EPA/KERIM OKTEN

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Arsenal će otvoriti kasu, ali prethodno i prodati par igrača. Transfer budžet biće oko 120 miliona evra, navodno je Arteta dobio obećanje od Džoša Krenkea, da će ubediti svog oca Stena da zavuče ruku u džep i pojača tim.

Mete nisu nepoznate, prva je Tomas Parti koji bi sa Sebaljosom koji ostaje izgleda još godinu dana na pozajmici iz Reala trebalo da čini tandem u veznom redu.

Za Genduzija i Toreiru nema mesta, mladi Francuz je zbog ponašanja sklonjen iz tima i dosta klubova se interesuje za njega.

I to nije sve što se tiče prodaja, Mihtarijana bi trebalo da otkupi Roma nakon promene vlasnika, a ni Elneni se neće vraćati, dok bi novac u kasu trebalo da unesu i Majtland Najls i eventualno Mustafi.

Uz Partija, meta je i štoper Gabrijel, koga traže veliki engleski klubovi, ali u Arsenalu bi za razliku od recimo Liverpula, pa i Čelsija bio standardan. U slučaju da Brazilac iz Lila stigne i formira sa Salibom štoperski tandem, Sokratis Papastopulos ili Rob Holding su prekobrojni.

baner

Klub se nada da će Obamejang produžiti ugovor, plasman u LE će malo popuniti kasu, ali svejedno, situacija nije sjajna, igračima će biti oduzet deo plata, a 55 ljudi je otpušteno iz kluba kako bi se nadoknadio izgubljeni novac.

U svakom slučaju, Parti, Gabrijel, Sebaljos, plus Kutinjo i Vilijan, kao slobodni agent bi tim učinili mnogo jačim nego ove sezone i u tom slučaju bi eventualno mogli da se nadaju borbi za top 4.

Kutinjo bi jasno bio plaćen kao pozajmica, sa pravom otkupa, a njegova i Vilijanova plata biće opterećenje pa je možda bolje reći da bi plasman u Ligu šampiona sa ovim pojačanjima bio imperativ.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Saturday, 08.08.2020
13:07

Iako navijac Liverpula,tacno bi voleo da se sve ovo desi.
Uz pojacani Celzi i da Junajted dovede bar jednog krstenog defanzivca,imali bi pakao od lige.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 08.08.2020
13:05

Saliba , Karlos/Gabriel , Parti , Sebaljos , Kutinjo i Viliam ?? Top 4 je realnost ...

avatar
MixEr
Saturday, 08.08.2020
12:28

Ovo je četvrta vest o Arsenalu na koju ja pišem komentar u poslednjih 10tak dana. Prethodne tri su do danas čekale kontrolu i ako nikoga nisam vređao, prozivao ili vulgarno pričao. Šta sad vredi moj komentar na te vesti koje su bile pre par dana???! Nadam se da i ova neće doživeti istu sudbinu. Najls je stavljen na transfer listu, doduše spominje se cifra od 30m što je po meni nerealno i ako je reč o Engleskom igraču. Za Toreiru nisam nigde čuo da odlazi. Sa druge strane za Genduzija jesam kao i za Mktarijana. Elneni za mizernu cifru može da ode al i tako je bolje nego da sedi bezveze u klubu. Arsenal ako za neke realne cifre se ratosilja nekoliko igrača (Mustafi,Sokratis,Kolašinac i Džaka) i dovede 3 kvalitetna igrača na mestu DC, DM i CM-a ima šanse da bude ozbiljna ekipa naredne sezone.

avatar
jack wilshere
Saturday, 08.08.2020
12:11

Gabriel, Parti, Vilian i Kutinjo zvuci fantazija. Jos je tu i Saliba koji je kupljen prosle godine. To je vec tim za vece domete.. A da se ratosiljati ovih viskova, skoro da nista ne bi ni potrosili za ova pojacanja.. Prije svega Ozila.. A onda Genduzija, Sokratisa, Mihtarijana, El Nenija.. pa i ovih tzv talenata Viloka i Nelsona koji nicim ne zasluzuju toliko sansi. Zao mi je, ali ako dodje Parti onda vjerovatno ni za Toreiru vise nema mjesta, njega Arteta svakako manje koristi. I pod pretpostavkom da bi stoperski tandem bili Saliba i Gabriel, za rezerve ostaviti Luiza i Mustafija.. Koliko god su kriticni, opet mi nekako bolje djeluju nego Holding.. I ostaviti Kolasinca jer moze igrati i beka i stopera u formaciji sa tri stopera.

avatar
MixEr
Saturday, 08.08.2020
19:23

Arsenal u poslednje vreme igra 3-4-3. Tako da pored ova dva odbrambena verovatno će igrati Luiz ili Mari kao deo trija pozadi. Mada se i pričalo da će Luiz biti prebačen da igra DM-a. Na sredini ako dođe Parti i Kutinjo, mislim da će oni i igrati na sredini. Ja bih pre prodao Džaku nego Toreiru jer je ovaj drugi bolji kao rezerva a i Džaka može više para da donese. Sve u svemu mislim da Arteta zna šta mu treba i da će mu ove škrtice iz uprave makar malo pomoći da to ostvari....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 08.08.2020
12:00