Konačno! Gruja našao klub!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.10.2020.
11:03
Izvor: Sportske.net

Nova prilika za reprezentativca Srbije.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Marko Grujić je od početka sezone odigrao dve utakmice za Liverpul u Liga kupu i postigao jedan gol.

Zbog toga su mnogi pomislili da će nekadašnji fudbaler Crvene zvezde konačno dobiti priliku na Enfildu, ali novinar Dejvid Linč donosi totalni obrt - Marko Grujić napušta Liverpul!

Englez tvrdi da je Verder glavni favorit za dovođenje reprezentativca Srbije i to na jednogodišnju pozajmicu.

"Redsi" su do sada bili stava da će vezista napustiti Enfild jedino u slučaju ponude koja uključuje transfer, međutim očigledno da niko od zainteresovanih strana nije želeo da ponudi 25.000.000 evra koliko je Liverpul tražio.

Ovo bi bila nova prilika za Grujića da se dokaže u Bundesligi, prethodne dve sezone je proveo u Herti gde je pokazao kvalitet, ali čini se da bi odlazak u Bremen koji će se, po svemu sudeći, i ove sezone boriti za opstanak, bio ipak korak nazad.

Pre naredna dva napred, nadamo se...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 05.10.2020
12:21

A zeli ga i Herta. Zar nije bolje u klub koji zna nego u bremen...

avatar
Provokator
Monday, 05.10.2020
11:57

Preveliki korak je bio prelazak iz Zvezde u Liverpul. Trebalo je da ode u tim u kom bi imao mnogo vise prostora. Ovako samo ide na pozajmice, a i ti klubovi koji ga dovedu ce pre pustati nekog svog igraca nego razigravati tudjeg igraca.