Konačni raskol, Ibra se poslednji smeje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.07.2020.
09:02
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović u svom stilu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je iskoristio još jednu priliku da objasni šta znači za Milan.

"Ne mogu da ostanem, ni Milan, ni ja nismo za EL, to nije takmičenje za ovaj klub", kaže Šveđanin.

On je pre toga u svađi sa Gazidisom posle odlaska Bobana i sklanjanja u stranu Maldinija, rekao glavnom operativcu Milana da je "Zlatan ostao isti, ali da se Milan promenio".

Stiže Ragnik i revolucija, ali je Ibra odgovorio u svom stilu.

"Nemam pojma ko je taj, ne poznajem ga", kaže Šveđanin, jasno je, on sa Nemcem ne želi da radi, a to ne želi ni druga strana. Ragnik je jasno insistirao da hoće da podmladi ekipu.

Maldini je dobio ponudu za protokolarnu funkciju, on je nekim svojim izjavama tipa da Ragnik nije za Milan, zatvorio vrata saradnji.

U Milanu ga ubeđuju, da bi mogao da bude kao Nedved u Juventusu, ali sigurno da to nije isto jer Čeh ima uticaj na Anjelija i donosi odluke.

Baner


Najverovatnije će Maldini u italijanski savez, gde će dobiti neku funkciju.

Inače posle poslednjih rezultata, postoji skepsa oko Ragnika, mnogi smatraju da je Pioli zaslužio klupu, da Ibra treba da ostane, da su na kraju krajeva Boban i Maldini za 60 miliona doveli Ernadeza, Benasera, Rebića i Leaoa, i da je sada vrednost tih igrača mnogo veća, plus u proseku imaju 23.5 godine i biće osnova novog tima.

Ali, gazde, porodica Singer su odlučili da Gazidisu povere praktično sve odluke i on želi finansijski da konsoliduje klub, da napravi projekat od tri godine koji bi povećao vrednost Milana.

No, ako se to radi nauštrb rezultata, kako što je bio slučaj kada je bio predsednik Arsenala, to će svakako naići na dosta otpora među navijačima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 10.07.2020
11:39

I na kraju sokantni povratak u Juventusu

avatar
Misosesic
Friday, 10.07.2020
09:51

Maldini je simbol Milana I oni ga oteraju zbog nekog Ragnika???????Ali sta zna porodica Singer sta je fudbal i kako se legende tretiraju,Maldini je trebao da bude visoko u Milanu.Takva legenda treba u svakom klubu on moze smiriti igrace njega svako postuje i njegovo misljenje uvazuje.Sta mislite koga ce igrač vise poštovati i uvažiti Ragnika(???????)ili Maldinija?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 10.07.2020
09:35

Leaoaoa baobabA