Kome je sve Ikardi pokvario posao, ko je najveći dobitnik transfera?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.09.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Argentinac centralna priča poslednjeg dana prelaznog roka.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Mauro Ikardi će sledeću godinu provesti na pozajmici u Pari Sen Žermenu, i bez obzira što to nije bila njegova ideja, na kraju je prošao dobro.

Naime, za ovu godinu dobiće umesto 4.5 miliona, 7 od PSŽ, a ako budu otkupili njegov ugovor za 70 miliona evra, imaće platu od 10 miliona evra.

"Već se osećam Parižaninom", rekao je nekadašnji kapiten Intera i ne pominjući bivši klub.

U Interu su odahnuli, izbegli su sudski spor i da Ikardi eventualno u januaru, ako dobije na sudu ode besplatno u Juventus, oslobodili su se igrača koji je otpisan na početku priprema.

Doduše, dali su ga besplatno, odložili problem, ali su spasili njegovu platu za godinu dana. Videćemo kako će se snaći, ali otkupna klauzula nije mala, mnogi u Italiji kažu da ovo nije kraj sage o Ikardiju.

Gubitnik je Paulo Dibala. Bez obzira na sve, on se nadao da će Nejmar biti prodat Barseloni i da će biti zamena. Juventus je baš tim novcem od Dibale želeo da kupi Ikardija.

Navijači Juventusa tvrde drugačije, Iguain i Dibala su ostali, to je mnogo veće pojačanje nego da je došao Ikardi.

Gubitnik je i Atletiko, naime, da je Ikardi pristao na transfer, bili bi u poziciji da prodaju Dijega Koštu Napoliju i vrate deo novca uložen u Brazilca kada se vratio iz Čelsija.

Marota je posle odlaska iz Juventusa pokazao da zna svoj posao, pojačao je tim, oslobodio se Žoao Marija, Naingolana i Ikardija na koje Konte nije računao, pa se može reći da je ovo njegova osveta bivšem klubu, koji je dobro kupovao, ali nije uspeo da se reši nekolicine igrača i sada ima dva problema, jedan je spisak za Ligu šampiona, drugi, ozbiljniji, ogromne plate igrača koje nisu uspeli da smanje prodajom Mandžukića, Matuidija, pa i Iguaina i Dibale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Wednesday, 04.09.2019
07:48

Jednogodišnja pozajmica je plaćena 5 miliona €, nije besplatna. Još ušteđenih 4,5 miliona € koliko je Ikardi trebalo da dobije za ovu godinu tako da je ovo još jedan više nego sjajan posao Marote. Vjerujem da će Ikardi na ljeto sigurno biti otkupljen od PSŽ pogotovo što ih Kavani napušta, a na tržištu je malo napadača, pogotovo je malo Ikardijeve klase...

avatar
Amalainter
Tuesday, 03.09.2019
10:07

Icardi ce pokazati klasu u PSZ..otkupice ga sigurno

avatar
Taribo West
Wednesday, 04.09.2019
07:36

Pogotovo što Kavani na leto odlazi...

avatar
No rules
Tuesday, 03.09.2019
10:01

Previsoke plate jesu problem uprave Juventusa, spisak za LS takodje moze da bude problem jer ce biti nezadovoljnih a to zna da narusi mir u svlacionici. Juventus je svim silama htio da proda Dibalu, Matuidija, Mandzu, Iguaina, Ruganija.. nisu bas uspeli. I dalje su mocni, za Kalco prejaki ali ih je Marota svojim potezima sigurno malo poremetio.

avatar
deki trbic
Tuesday, 03.09.2019
09:24

Tu je PSZ najbolje prosao

avatar
Boran83
Tuesday, 03.09.2019
09:22

Ne bi rekao da je Juventus ispao najveci gubitnik, Dibala je hteo da ostane, da nije prihvatio bi man united ili Totenhem. Tu su im Iguain i Mandzukic, imaju dugacku klupu, ne zna se koji je bolja zamena. to sto imaju svi ogromne plate to verujem da ne brine navijace juventusa nego ih vise brine povreda Kelinija. Srecno ikardi! samo mi je zao sto nije odigrao nijednu utakmicu sa Lukakuom a to sam hteo da vidim.

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.09.2019
08:51

Ne vrti se ceo svet oko vas, a Marota se oslobodio i Perisica.

avatar
Oldboy
Tuesday, 03.09.2019
19:48

U Interu su odahnuli, izbegli su sudski spor i da Ikardi eventualno u januaru ode besplatno , ova rečenica govori sve o njegovom novinarstvu

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.09.2019
22:06
avatar
Oldboy
Tuesday, 03.09.2019
19:49

I da naravno da se sve vrti oko njegovog kluba