Kolarov - Novi klub, nova uloga, povratak Pepovoj ideji, postaje "agent", da li je ovo prva akvizicija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.08.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Priča sve ozbiljnija, videćemo da li kapitena Srbije čeka izazov karijere?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Priča o Kolarovu se zahuktava. Interu izgleda propada zamisao da dovede Emersona Palmijerija iz Čelsija, Marota je probao sa starim trikom, pozajmica uz otkup, ali iz Londona je stigao negativan odgovor.

Posle ulaganja u Bena Čilvela, "Plavcima" je potreban novac od Brazilca, gledaju ka Juventusu, ali ni oni se za sada ne odlučuju da naprave korak ka igraču koga je želeo Sari, očigledno, kao i za Žorginja, Pirlo nije zainteresovan.

Pitanje je ima li Inter novca da i drugog beka, posle Hakimija plati oko 40 miliona evra, pa je razumljivo što je sada prva ideja Aleksandar Kolarov.

Navodno, Konte je veoma zagrejan, jer kapiten Srbije može da igra na dve pozicije. Konte može da ga u 3-5-2 koristi kao trećeg štopera, umesto mladog Bastonija koji je jedini levonogi centralni defanzivac.

Za Kolarova ništa novo, kod Pepa Gvardiole je već to igrao, može da odgovori zahtevima, pogotovo u Italiji i Konteovoj formaciji u kojoj su potrebni čvrsti igrači, dobri u duelu i sa sigurnom predajom lopte.

baner

Zbog svega toga, bivši igrač Sitija i Lacija bi mogao da napusti Romu. Zna se i njegova ambicija da ostane u fudbalu, priča se da ima ponudu Kaljarija da odmah po završetku karijere postane direktor kluba, a Roma mu nudi takođe poziciju u top menadžmentu.

Videćemo hoće li Fonseka pustiti jednog od lidera svlačionice. Kolarov u Inter bi mogao da bude zalog za Džeka, njih dvojica su i najbolji prijatelji i sudbinski povezani, zajedno su bili u Sitiju, zajedno su sada u Romi.

Konte ne krije da želi i Bosanca koji je blizu Juventusa, jer Inter planira da proda Lautara, a Konte je pre par meseci izjavio da bi Džeko i Lukaku u timu bili zaista neverovatan tandem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Friday, 28.08.2020
20:34

Nisam siguran da Lukaku i Džeko mogu zajedno da igraju u tandemu. Previše su sličan tip napadača. Oba robusni, visoki preko 190 cm, prilično pokretljivi za visinu i težinu. Prilično dobro šutiraju sa obe noge i glavom s tom razlikom da je Lukaku ipak levak, a Džeko dešnjak...

avatar
No rules
Friday, 28.08.2020
11:11

"Jer Inter planira da proda Lautara.."😂😂

avatar
Amalainter
Friday, 28.08.2020
10:50

Conte je pokazao da zna..ali da bi Lukaku i Dzeko bili extra tandem malo je preterano reci..da menjaju jedan drugog to da..ali potreban je jos jedan napadac pored tipa Lautaro ili Sancez..