Koji igrač je najviše izgubio ovim prelaznim rokom?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.09.2014.
18:49
Izvor: Sportske.net

Nekoliko fudbalera je želelo transfer do kraja prelaznog roka, ali se on, na njihovu žalost, nije ostvario...

Beta/AP Photo/David Vincent
Beta/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Dosta fudbalera je ove sezone izgubilo neobavljenim transferom u ovom prelaznom roku, moraće da sačekaju još 4 meseca do narednog ukoliko budu i dalje želeli da promene sredinu.

Postoji dosta kvalitetnih igrača koji se neće nalaziti u startnih 11 svojih ekipa, a mi smo naveli samo nekoliko njih.

Sami Kedira je povezivan sa nekoliko klubova ovog leta, neki od njih su Čelsi, Arsenal i Bajern Minhen. Sada je definitivno, za njega nije bilo mesta u pojedinim ekipama, a neki nisu hteli da troše novac. Jedno je sigurno, naredna 4 meseca će ovaj fudbaler gledati ''u leđa'' Luki Modriću i Krosu, naravno, ukoliko ova dvojica budu u potpunosti spremni. Sa druge strane, odlazak Ćabija Alonsa bi mogla da ga raduje, ali ostaje još Iljaramendi za kojeg španski mediji govore da će imati prostora u ekipi Reala.

Petr Čeh je, takođe, poslednjih dana prelaznog roka povezivan sa nekoliko klubova, naročito u Premijer ligi. Najglasnije su bile priče oko njegovog prelaska u Kvins Park Rendžers, ali od toga neće biti ništa, Murinjo ga želi na klupi. Tibo Kurtoa se vratio među ''Plavce'', tako da sada u važnim mečevima nema mesta za jednog od najboljih golmana današnjice. Murinjo je možda na dobitku, ne i Petr Čeh.

Lukaš Podolski je tokom prošle sezone bio nezadovoljan svojim statusom u Arsenalu, a imao je želju da ode iz tima tokom ovog prelaznog roka. Želja mu se nije ispunila, i ove sezone najverovatnije neće biti u milosti Arsena Vengera kada ekipa bude kompletna.

Džoel Kembel je jedan od najboljih fudbalera koje ima Kostarika, četvrtfinalista nedavno završenog Svetskog prvenstva. Igrao je odlično na Svetskom prvenstvu, baš kao i u Olimpijakosu prethodne sezone, i normalno da je očekivao da će dobiti veću minutažu od strane Arsena Vengera. Ne isključujemo mogućnost da će je dobiti s obzirom da Arsen nije želeo da ga pošalje na pozajmicu, ali imajući u vidu da je u poslednjim trenucima doveden i Dani Velbek, teško da će ovaj fudbaler imati prostora za igru.

Matija Nastasić je srpski fudbaler koji je najviše izgubio ovim prelaznim rokom. Prošle sezone je imao problema sa povredama zbog kojih je propustio kompletnu drugu polusezonu, a ove kada je ponovo 100% spreman nema mesta pored Demikelisa i Vensana Kompanija. Ono što brine jeste činjenica da nije bio ni na klupi u poslednja dva meča, teško da će dobiti veliku minutažu kod Manuela Pelegrinija.

Ima tu još dosta imena koja nismo spomenuli (možda Maskerano za kojeg pojedini mediji u Španiji misle da neće imati mesta u startnoj postavi kada ekipa bude kompletna), a ima i onih koji su pogrešili svojim transferom (potencijalni su Filipe Luis ili neko od napadača Liverpula). Ko je po vama najviše pogrešio u ovom prelaznom roku?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke