Koga umesto Teveza?

Autor: Miloš Marković
petak 10.04.2015.
10:01
Izvor: Sportske.net

Karlitos već razmišlja o povratku u Boku, Juventus mora užurbano da radi kako bi pronašao zamenu za Argentinca.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Nije tajna, Karlos Tevez ima veliku želju da se vrati u svoju voljenu Boku.

Ova namera u njemu tinja već neko vreme, datira i iz vremena dok je igrao u Engleskoj i karlos Tevez bi, sumnjaju italijanski mediji, mogao čak i da prekine ugovor sa Juventusom kako bi ostvario svoju želju.

Čak i ako ostane do kraja svog ugovora, Juventus mora blagovremeno da reaguje kako bi do 2016. godine pronašao zamenu za svoju desetku, koja igra u odličnoj formi.

Nekoliko imena je u opticaju, pominje se već nekoliko dana Dibala, ali italijanski mediji u koš ubacuju još par imena, koja dolaze u opticaj. Pre svega, tu se misli na Edinsona Kavanija i Huana Matu.

Kavani želi da ode iz Pariza, nezadovoljstvo je sve veće, njegov agent je već govorio o potencijalnoj selidbi u Englesku i/ili Španiju, isključujući isprva mogućnost povratka u Italiju. Za Urugvajca su interesovanje pokazali Junajted i Atletiko Madrid, finansijski moćniji i konkurentniji od Stare Dame.

Drugo ime Huana Mate dobija drugačije obrise i nagoveštava promenu u sistemu igre, Španac bi popunjavao povučeniju ulogu od one koju obavlja Tevez, te ne bi bio zamena za Argentinca u pravom smilsu te reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke