Koga bi Miha doveo u Milan?

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.04.2015.
11:48
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović čeka poziv velikog kluba, kako bi izgledala njegova lista pojačanja? Dvojica Srba na meti?!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović će u nedelju sa Sampdorijom stići u Milano, okršaj sa "Rosonerima" bi mogao da ga približi LE, ali sa druge strane i da istakne njegovu kandidaturu za klupu slavnog kluba.

Milanovi navijači nemaju problem što je igrao za Inter, a sam Srbin je navodno već dao pristanak i, uz Montelu je najveći kandidat da nasledi Pipa Inzagija. U velikoj meri, njegovo angažovanje bi moglo da zavisi od toga ko će biti vlasnik Milana, jer Galijani, odnosno Berluskoni veruju da je Mihajlović najbolje rešenje.

Bivši srpski selektor je procenjen kao najpogodniji za rad sa mlađim igračima, Milan će nastojati da značajno podmladi ekipu, uvede neke nove klince u tim, a kao sjajan motivator, Mihajlović bi svakako bio pogodan za rekonstrukciju ekipe iz koje će otići Esijen, Muntari, Mekses, De Jong, Zapata, Armero kao i još nekoliko igrača koji su na pozajmici.

Italijani smatraju da bi Mihajlović mogao da ubedi Aleksandra Mitrovića koga Milan vidi kao idealno rešenje u napadu. Sigurno je da preskupi Destro neće biti otkupljen i da je Galijani spreman da plati srpskog napadača. Od Mihajlovića se očekuje da rehabilituje eventualo El Šaravija, a od sadašnjih napadača siguran je jedino odlični Menez.

Drugo ime od naših je Kolarov. On je priznao da je imao ponudu Milana, ali je njegov ugovor u Sitiju previsok za sve italijanske klubove. Ako u "Građanima" ne bude dobio šansu, mogao bi možda na pozajmicu među "Rosonere".

"Pratim Mihajlovića, drago mi je što ima odlične rezultate sa Sampdorijom", rekao je nedavno Kolarov koji je pre četiri i po godine otišao iz Lacija u Englesku.

Mihajlović će verovatno tražiti još par mlađih igrača oko kojih bi formirao tim, pre svega u odbrani, pominju se Mario Rui iz Empolija, Portugalac koji pokriva levu aut liniju, kao i novopečeni reprezentativac, iskusniji Valdifiori koji bi formirao partnerstvo sa Montolivom na sredini terena. Siniša očekuje da Čelsijev fudbaler Van Ginkel ostane u klubu, tu je i mladi Suso, verovatno će i super talentovani Mastur biti prekomandovan među prvotimce.

Cilj je da se proba sa mlađim igračima, a navodno bi Mihajlović dobio ugovor na tri sezone što bi pokazalo spremnost kluba da sačeka plodove njegovog rada.

Klupe Juventusa i Intera su mu izmakle, hoće li Milanova?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke