Kod Sarija nema mesta, odlazi u januaru

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.10.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Defanzivac odlazi nakon prvog dela ove sezone.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Davide Zapakosta dobio je dozvolu za odlazak iz Čelsija.

Ima velikih problema da se izbori za minutažu, Maurisio Sari mu ne veruje toliko kao što je to bio slučaj sa Antonijom Konteom, pa je Italijan zatražio da ode.

On ima dozvolu da ode na pozajmicu jer je plaćen papreno, 25 miliona evra Torinu pre godinu i tri meseca.

Prethodne sezone je povezivan sa Interom, videćemo da li će to i sada biti slučaj.

Davide Zapakosta ima 26 godina, igra na poziciji desnog beka, a član je i reprezentacije Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 27.10.2018
19:50

Njega prodati i dovesti dobrog beka tipa Karvahal, Tripije....

avatar
foreverblue
Sunday, 28.10.2018
00:19

Šta bi onda sa aspilikuetom?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 29.10.2018
21:16

Pa biti ce dovoljno utakmica da se menjaju a ruku na srce ne pase Azpiju ova pozicija vise. Trudi se on ali fali mu brzine i lucidnosti u napadu. Najvise me on „razocarao“ do sada. Igra korektno ali nikako da krene sa te normalne tacke. Treba mu dobar konkurent i nece biti problema za njega.

avatar
MIlan Simic
Saturday, 27.10.2018
18:53

mnogo je ofanzivniji od Dejva...Dejv i Alonso sutra treba da budu na klupi a Zapakosta i Emerson u startnoj...u boljoj su formi...

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 28.10.2018
14:09

U tome i jest stvar sto Alonso ide naprijed kao jedan bek vise je ofanzivan a Azpilicueta ostaje nazad i samo po potrebi ode naprijed.Zamilsli ti kad bi oba beka spartala naprijed koliko bi prostora ostajalo za kontra napade protivnickih igraca i koliko bi bilo rupe u odbrani.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 27.10.2018
18:40

Ove sezone sto je igrao je izgledao jako dobro,dok Azpi izgleda lose na mjestu desnog beka,mozda bi trebalo Azpija vratiti na stopersku poziciju a Zappacosta da bude desno. I prosle sezone je nepravedno malo igrao jer je i od Mosesa mnogo bolji,realno jako podcijenjen igrac

avatar
NikkiCFC
Saturday, 27.10.2018
18:58

Imamo mi HG igrace za tu poziciju kao sto je Aina ili James. Jurili smo Hisaja. Sto se Zapakoste tice, ne razumem pozajmicu? Dajte lepo 25m i cao.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 28.10.2018
14:13

Azpilicueta je po prirodi desni bek to sto nije toliko ofanzivan i sto ne ide naprijed ima dosta razloga .Prvi razlog je taj sto je Alonso dobio dosta ofanzivnu ulogu kao lijevi bek a Azpilicueta kao desni ne ide toliko naprijed sem po potrebi .Zamisli kad bi oba beka isla naprijed koliko bi prostora i rupe ostajalo u odbrani i kontra napadima protivnika.Druga stvar Azpilicueta kao izvorno desni bek dosta je osakacen od raznih trenera ,prvo je kod Murinja bio lijevi bek,pa kod Kontea stoper u formaciji sa tri igraca nazad.Sada je napokon dobio ulogu da igra svoju poziciju ali mislim da je dosta osakacen sa tim mjenjanjem pozicija i ne znam da li ce bas sto posto biti u fazonu desnog beka iako po prirodi to i jeste.