Ko to hoće Kostasa Manolasa?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 12.04.2016.
20:05
Izvor: Sportske.net

U poslednje vreme sve se češće pominje Manolasov odlazak iz redova Rome, pominjan je Čelsi ali bi sada cela priča mogla da dobije novi tok.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Defanzivac Rome i grčki reprezentativac Konstantinos Manolas nalazi se na meti Mančester Junajteda!

Ovaj naslov je osvanuo danas u italijanskim medijima, pa su se tamošnji novinari dobro zapitali ko stoji iza interesovanja za grčkog fudbalera.

Naime, došlo se do saznanja da je Manolas, Čelsijeva meta još iz doba kada je na klupi te londonske ekipe sedeo Žoze Murinjo.

Kada se saberu jedan i jedan, dolazimo do zaključka da bi ovo interesovanje iz redova "Crvenih Đavola" moglo da znači i preuzimanje klupe tog kluba od strane portugalskog stručnjaka, i da je uprava kluba već krenula sa isponjavanjem Murinjovih želja.

Informaciju o interesovanju Junajteda za Grka lansirao je italijanski novinar Đanluka Di Marcijo koji važi za čoveka koji uvek poseduje prave informacije kada su transefri igrača iz Italije u pitanju.

Kočnica u celoj priči oko transfera Manolasa, ne samo u Mančester junajter, već i bilo koji zaniteresovan klub, ovog leta, mogla bi da bude klauzula koja se nalazi u fudbalerovom ugovoru, a o tome možete detaljnije pročitati - OVDE.

Da li će Murinjo konačno dobiti garancije o preuzimanju kluba sa "Old Traforda" i da li će jedno od njegovih prvih pojačanja biti upravo Kostas Manolas, saznaćemo po svemu sudeći u najskorijem roku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.04.2016
20:34

Ibra i Jose su od sljedeće sezone Unitedovi ljudi 99%.

avatar
Berba9
Thursday, 14.04.2016
01:13

Nadam da Jose ne dolazi, u svakoj ekipi se posvada u unisti mlade igrace, Celsi je zbog njega izgubio Matu, de Bruynea, Lukakua...

avatar
West London
Tuesday, 12.04.2016
20:24

Svjedeno mi je jer je united klub kojimi je drag,ali bilo kako bilo legao bi i Đavolima i Plavcima samo tako,jer trenutno united po mom mišljenju ima samo smollinga,a chelsea zoumu koji je ozljeđen kao,top defanzivce,stoga kao kec na desteku i jednima i drugima.

avatar
Steph22
Tuesday, 12.04.2016
20:18

Samo da ne gleda Blinda, pa dovodite koga hocete.

avatar
Ginola
Wednesday, 13.04.2016
15:10

Van Galov pulen.A sta je sa Fil Dzonsom,i dalje se oporavlja?

avatar
Steph22
Saturday, 23.04.2016
21:54

Oprosti sto ti sad odgovaram, imao sam probleme sa telefonom i kompom. Dzons je jedan od onih igraca koji odigraju jednu utakmicu, a onda pola godine budu u ambulanti :D