Ko se boji UEFA još, ni za groš! Pepov zahtev, četvorica za 250 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.05.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net

Gvardiola ne odustaje od ideje, za svako mesto u timu želi dva kvalitetna igrača. Ovo su mesta u ekipi i moguća rešenja...

EPA-EFE/JAMES BOARDMAN
EPA-EFE/JAMES BOARDMAN

Povezane vesti

Mančester Siti ne haje, sigurni su da će uspeti da obore ili odlože eventualnu odluku UEFA o izbacivanju u Ligu šampiona.

Gvardiola je obećao da će ostati i pored priča da će se preseliti u Juventus, a pre nekoliko nedelja je izjavio da je razgovarao sa ljudima iz kluba i da su ga oni uverili da nisu kršili zakon.

Sa druge strane, Siti neće odustati od ulaganja, spremno je 200 miliona funti za četiri pojačanja.

Naime, Gvardiola ne odustaje od zahteva da ima po dva kvalitetna fudbalera na svakoj poziciji.

Kako će potrošiti novac?

Potreban mu je bek, planira da proda Danila, a prva meta je Kanselo iz Juventusa koji može da igra uz obe aut linije. Italijanski mediji pišu da bi Juve mogao da zaradi na beku posle sezone, nezadovoljni su njegovim odbrambenim karakteristikama, cena je 60 miliona, što je Siti spreman da plati.

U veznom redu je potrebna zamena za Fernandinja, skauti su gledali Rodrija, pošto je Saul Nigez preskup, klauzula je 70 miliona evra, još nisu odlučili, prate još neke vezne igrače, dvojica bi, pogotovo ako ode Gundogan mogla da stignu u klub.

I na kraju napadač, Jović je umakao, potpisaće za Real, Siti je zakasnio, Žoao Feliks je ime koje se vrti, ali Englezi neće platiti 120 miliona koliki je otkup. Begristajn i Sorijano računaju na Mendeša koji je posrednik, da će smanjiti cenu, pa bi ovaj momak, iako nije klasični napadač mogao da pojača Siti.



Ako ode Otamendi, Siti se oslobodi i Mangale, probaće da dovedu Mekgvajera iz Lestera pošto je De Liht blizu Barselone. Na prodaju je još Gabrijel Žesus, Gundogan koji ne želi da produži ugovor, dok Marez, heroj poslednjeg kola, ostaje, on je demantovao navode da je nezadovoljan i da želi da napusti klub.

Da li bi eventualno izbacivanje iz Lige šampiona promenilo planove?

Svakako, potreban je manji fond igrača, ali Siti planira da u svakom slučaju žalbom Arbitraži u Lozani stopira priču i odloži sve za iduću sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Thursday, 16.05.2019
20:09

Ovakav sastav nisam imao ni ja kada sam igrao pes :D

avatar
BojanMC
Tuesday, 14.05.2019
14:04

Krece najbolji trener da pokazuje svoje znanje ponovo. 200/300 miliona svaki rok i udri. Medjutim kad se izadje u evropu, krece agonija i ispadanja od raznih totenhema...

avatar
deki trbic
Tuesday, 14.05.2019
12:17

Megvajer, smotan i spor kao puz, egleska verzija Mustafija

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 14.05.2019
10:59

Sitijev najveci transfer je de Brujne koji je placen 70 miliona ako ne gresim...dok je liverpul skuplje placao igrace...i onda ispada da je gvardiola i klub trose novac i da ne bi mogli nista da urade bez toga...pa sta bi radio liverpul bez novca,gde bi tek oni bili

avatar
Red blood
Wednesday, 15.05.2019
12:00

Da li se zezas?

avatar
_mladen_
Wednesday, 15.05.2019
13:13

Decko Gvadiola je kupio igrace pre Nejmarovog transfera, da je kupio posle svaki igrac bi bio placen plus 30%. Nemoj da pametujes srece i da kazes da Gvadiola ne trosi...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 14.05.2019
10:51

Bas ce hteti igraci da dolaze kod njih a da ne igraju LS.