Ko je novi Juventusov Ronaldo, samo mlađi?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 23.09.2018.
19:14
Izvor: Sportske.net

Anjeli je spreman da izdvoji ogromnu svotu novca!

Juventus Twitter
Juventus Twitter

Povezane vesti

Pisali smo već o mogućim narednim potezima Juventusa, kao i o tome da Anjeli želi "mlađeg Ronalda", izgleda da imaju novu metu koja upravo odgovara ovom opisu.

Liroj Sane bi mogao da pređe u redove "Stare dame", a Anjeli ga vidi kao idealnu opciju u napadu. Anjeli je svestan da možda ne bi mogao Nemca da dovede narednog leta, ali je on u dugoročnim planovima. Takođe, on je svestan da ga Siti ne bi pustio za mali novac, kao što su primera radi pustili Teveza, upravo Juventusu za "smešan" novac.

Sane je prošle godine proglašen za najbolje mladog igrača Premijer lige, zaista je zaslužio, blistao je u svetlo plavom dresu. On je u Siti stigao 2016. godine, a "Građani" su Šalkeu platili 37 miliona funti za ovog fantastičnog mladog igrača.

Dvadesetdvogodišnji Nemac je u poslednje vreme bio u blagoj krizi, nakon što je izostavljen iz reprezentacije koja je putovala u Moskvu, nakon što je nelogično bio na klupi skoro svaku utakmicu kada se pogleda start sezone, a čak je protiv Njukasla bio van protokola, ali izgleda da je sve to prošlo. Dobio je ćerkicu, Gvardiola je potvrdio da nema nikakvih problema na relaciji između njih dvojice, bio je juče starter i vratio je samopouzdanje tako što je asistirao Bernardu Silvi, a i celih 90 minuta je bio na terenu.

Sane

Juventus želi Sanea, Anjeli želi da isprazni kasu kako bi doveo neku "bombu" i pokazao kakvu moć ima klub iz Torina, ali da li bi dolazak Sanea značio da Dibala ili Mandžukić odlaze?

Poznato je već da Juventus želi Pogbu, da je još jedna želja Rabio, kao i Tilemans, a da pokušavaju da dovedu Milenkovića i Kjezu. Naravno, neće svi oni doći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 23.09.2018
21:31
avatar
NikkiCFC
Sunday, 23.09.2018
20:41

Ne verujem da Juventus moze da ispuni njegove finansijske zahteve, Imaju Dibalu ali ne znaju da ga koriste.