Ko god bude predsednik Barse, ima isti cilj, nova "devetka" se zna?

Autor: Stefan Matić
sreda 02.12.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Većina kandidata se sjatila kod jednog čoveka.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Navijači Barselone jedva čekaju da se završe 2020. godina.

Klub je dosta puta pokazao svoju neracionalnost predvođen sada bivšim predsednikom Bartomeuom. Naslednik se još uvek ne zna, izbori će biti tek 24. januara. Zvanična 'predaja moći' početkom februara tako će novi predsednik morati da počne mandat bez januarskog prelaznog roka.

Laporta i Fonte se izdvajaju kao favoriti za čelnu poziciju "Nou Kampa", mnogi kandidati pokušavaju da pridobiju glasove svojim transfer planovima.

Pominjao se povratak Nejmara, koji je finansijski gledano skoro pa nemoguć. Pouzdani španski novinar Miguel Riko pak donosi drugačiju priču.

Neimenovana tri kandidata za poziciju predsednika su već kontaktirali Mina Rajolu i to zbog Erlinga Halanda!

Cena nije mala, za napadača Borusije Dortmund potrebno je isplatiti 70 miliona evra "milionerima", ali tu je i Rajolina komisija od 20 miliona što čini ukupne troškove 90 miliona evra!

Erling Haland

Transfer ovakvog igrača, verovatno i budućeg najboljeg napadač bi doneo veliku prednost jednom od kandidata. Treba pomenuti da je na primer Laporta već sarađivao sa Rajolom, Mino je usmerio Zlatana Ibrahimovića ka Barseloni - druga stvar je to što se na "Nou Kampu" nije slagao sa Pepom.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 02.12.2020
19:49

Bartomeo je bio los i to jako los predsednik Barce, ali on je davao igracima dobre plate zato je je klubu jako dobro islo! Niko se nije nadao da ce ova kriza da bude ovako katastrofalna, Bartomeo je hteo da podeli igracima i svima u klubu tu finansijsku dobrotu koju je klub imao, zato su igraci bili dobro placeni, ali kad je kriza nastupila ispalo je da su igrraci preplaceni zbog krize u tome problem a ne da je barci islo finansijski lose! Jes da je Bartomeo pravio katastrofalne greske i prema igracima i prema klubu!

avatar
crno-crveno
Wednesday, 02.12.2020
17:17

Borusija je luda ako ga sad pusti za 70mil decko vredi bar 100

avatar
No rules
Wednesday, 02.12.2020
13:09

Za 70 miliona mogu potpisan dres i obije kopacke da dobiju! Ovakvu klasu za tu 'sicu', pa vi ste jednog Artura prodali za 80 milki. Komedija kako razmisljate i vrijedjate druge klubove.