Ko će ući u avion za El-Ej? Zidan zna tri pojačanja, ali bombe tek slede!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
10:17
Izvor: Sportske.net

Trojica novih igrača su poznata, no to je tek zagrevanje. Kakvi su planovi Reala, ko će se pojaviti na pripremama u Americi?

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Ko će se pojaviti na pripremama Reala u drugoj nedelji jula u Los Anđelesu. Neće biti nekih igrača koji bi trebalo da nastupe na Kopa Amerika, možda bi neka pojačanja mogla da dobiju produženi odmor, ali Zidan ima otprilike spisak u glavi.

Ono što je sigurno, novi igrači su Militao i Jović, jedan posao je zvanično završen, drugi će za desetak dana po završetku Bundeslige, naš napadač se seli u najveći klub na svetu.

Ali, to je samo početak.

Iako je Azar dao nadu navijačima Čelsija kada su ga molili da potpiše novi ugovor, on želi da ode. Ali, Real neće platiti 140 miliona evra, što je nerealno, oni bi da u čitavu priču uključe i prodaju Kovačića koji je na pozajmici među "Plavcima". Ali i dalje postoje pravne nedoumice da li Hrvat, zbog kazne FIFA, odnosno zabrane angažovanja igrača može da ostane uopšte na "Stamford Bridžu".

Real je blizu Mendija iz Liona, pregovori se vode, Žan Mišel Ola je zacepio oko 50 miliona evra, ali se Perez nada da će malo uštedeti na levom beku koji bi trebalo da bude konkurencija za Marsela. Ferlan Mendi ima 23 godine, pominjan je i kao želja Sitija, ali je blizu odlaska u Madrid.

Njegov zemljak Pogba je sve dalje, videćemo kako će suspenzija Mina Rajole, ali i njegovo rođaka i desne ruke Vinćenca uticati na celu priču, mada sigurno da postoji način da se ona zaobiđe.

Veći problem je zahtev Junajteda od 160 miliona evra, Real neće to platiti, Perez je protiv čitavog transfera, on bi radije Eriksena ili Van de Beka iz Ajaksa, mada Zidan i dalje gleda ka "Old Trafordu".

I na kraju, Nejmar.

Real ne odustaje, razlozi su čini se, više marketinški nego fudbalski, mada bi bez obzira na sve "Nej" bio veliko pojačanje.

Ali, suma od 330 miliona evra koliko traži PSŽ je nemoguća misija čak i za Real, pa su male šanse da se ovaj transfer ostvari.

Zidan ne računa na Bejla koji međutim ne želi da ode, iako mu prete prebacivanjem u filijalu. Čini se ipak da neće moći da ga izbace iz aviona za Los Anđeles, previše je komercijalno vredan. Ljorente i Sebajos odlaze, njima je već saopšteno da za njih nema mesta, ali recimo za Sebajosa Real traži 50 miliona evra, teško da će to neko platiti.

Na prodaju je i Isko, ali za minimum 100 miliona, Kros bi možda mogao da ode u Englesku, Kejlor Navas će verovatno u Porto.

Ostaje da se vidi sudbina Nača, Lukasa Vaskeza i Brahima, čini se da će Reguljon biti prodat, sa pravom da ga Real otkupi.

Valverde ostaje, zadovoljio je trenera, biće dakle promena, ne treba zaboraviti da je kupljen i Rodrigo iz Santosa, ima 18 godina, videćemo šta sa njim planiraju.

Džejms Rodrigez se vraća sa pozajmice, ali Real ga ne želi, Mendeš pokušava da odvede Kolumbijca u Juve, Teo Ernandez je na prodaju, Raul De Tomas i pored dve odlične sezone u Raju teško da posle dolaska Jovića može da računa na mesto u rosteru.

Odegard je blizu Ajaksa, a Zidan ne želi da vrati Lunjina sa pozajmice Leganjesu, gde Ukrajinac ne brani, jednostavno, nije ga on doveo, pa bi rezervni golman mogao da bude njegov sin, Luka Zidan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 11.05.2019
17:49

140 miliona za Azara je realna cena,Celzi nema sta da izgubi mogu da ostave Azara do kraja ugovra da ode za Dz,dok Real nema taj luksuz da se kocka sa sledecom sezonom....

avatar
MadridistaTill_iDie
Saturday, 11.05.2019
13:52

Ej kao žele Nejmara, pa gdje bi on to igrao? Kažete da dolazi Azar sigurno, dolazi i Rodrigo, u timu su već Vinicius i Asensio, moguće i Bejl da ostaje. Gdje je tu gram logike?

avatar
Anonymous Official
Sunday, 12.05.2019
02:08
avatar
Paul Kersey
Saturday, 11.05.2019
13:44

Nejmar i Azar bi smetali jedan drugom.

avatar
Tata Messi
Saturday, 11.05.2019
11:04

Sa Realom nikad ne mozete poslovati ako oni salju igraca plus novac,jer oni npr cene Kovacica 80m ili Sebaljos 50m.Niko ne bi platio ni polovinu ovih cena

avatar
Milos Ilic_fb1
Saturday, 11.05.2019
10:36

Nece real moci da proda toliko igraca.
Treba im i klupa. Ako ode Bejl, ko im ostaje na krilima? Azar i Asensio? A ko ce njih da menja? Modric ima godina, ne treba ocekivati da sa lakocom iznese celu sezonu.