Ko će stajati među stativama Reala naredne sezone? Novo ime izbilo u prvi plan!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.03.2018.
19:25
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Mundo Deportivo", novo ime pojavilo se na vrhu liste želja predsednika "kraljevskog" kluba.

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Real Madrid već duži vremenski period traži golmana, koji će naslediti Kejlora Navasa i koji će među stativama na "Bernabeu" stajati dugi niz godina.

Nije tajna da je prva želja Florentina Pereza golman Mančester Junajteda David De Hea, ali u poslednje vreme postaje sve jasnije da na "Old Trafordu" ni po koju cenu neće pustiti sjajnog Španca.

Pored bivšeg golmana madridskog Atletika, često je kao potencijalno pojačanje "Los Blankosa" pominjan Tibo Kurtoa, ali nakon sinoćnje blamante partije protiv Barselone, mnogi su se zapitali da li Belgijanac ima kvalitet da brani boje madridskog Reala.

Tako je u prvi plan, makar prema pisanju pomenutog španskog lista, iskočio talentovani golman italijanske Rome Alison Beker.

Alison Alisson

Brazilac ima izuzetnu sezonu u Rimu, skrenuo je pažnju velikog broja klubova, a čini se da ima i prednost u odnosu na Edersona Moraeša u selekciji Brazila, te bi vrlo lako mogao da bude prva opcija selektora Titea na Mundijalu u Rusiji.

Ono što je takođe jasno, to je da je Alison daleko pristupačniji od pomenutih De Hee i Kurtoe.

Ipak, sportski direktor "Vučice" Monči će pokušati da ga zadrži na "Olimpiku", sprema mu i novi ugovor, težak četiri miliona na godišnjem nivou i sa otpusnom klauzulom od 90 miliona evra.

Real je veoma zainteresovan za njegove usluge, a o tome svedoči i činjenica da su skauti Madriđana bili na tribinama "Olimpika" u revanš meču 1/8 finala Lige šampiona između Rome i Šahtjora, na kom je Alison sačuvao svoju mrežu, pa su Rimljani zahvaljujući golu Edina Džeka izborili plasman među osam najboljih ekipa.

Perez planira rekonstrukciju na "Bernabeu" narednog leta, želi i zvezde poput Harija Kejna, Edena Azara, Nejmar i Robera Levandovskog da preseli u redove svoje ekipe, pa je jasno da će pokušati da "uštedi" na kupovini novog golmana, a sa tim na umu, jasno je i zašto je Alison postao prva opcija kluba iz Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Monday, 19.03.2018
03:18

Novinari i Perez se nece smiriti dok De Gea ne predje u Real. Nzm koliko je verovati novinarima da je porodica ta koja ga vuce u Madrid, ako je tako, MU treba vise da ga proda, ali prvo da obezbedi sebi Alisona.

avatar
Misosesic
Saturday, 17.03.2018
16:23

Perez pojačava Brazilce da bi uvjerio Neimara.

avatar
MSSZRMK
Friday, 16.03.2018
01:26

Alison,Donaruma,De Hea,Kurtoa birajte upravo.

avatar
el presidente
Thursday, 15.03.2018
22:30

Karlo Letica iz Hajduka.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 15.03.2018
20:36

cisto sumnjam da su mogli da ga vide na delu protiv sahtjora jer nije imao nikakvog posla :)

avatar
Stratford
Thursday, 15.03.2018
21:53

Ali je zato u prvoj utakmici imao preko glave i bio je odličan. A tek protiv Napolija..