Ko će naslediti Kandrevu u Interu? Ovo su opcije

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.03.2018.
16:17
Izvor: Sportske.net

Iskusni Italijan ne pruža zadovoljavajuće partije, pa se sve više šuška da ostaje bez kredita na "Meaci".

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Antonio Kandreva je stigao u Inter iz Lacija kao veliko pojačanje.

Došao je sa statusom jednog od najboljih italijanskih fudbalera, ali čini se da se u Milanu nije najbolje snašao.

Njegova trenutna forma je u velikom padu, već par meseci je na jako lošem nivou, pa je priliku da zaigra dobio i mladi Karamo, koji se za sada odlično pokazao.

Tako bi Kandreva na leto mogao i da promeni sredinu, a sportski direktor Pjero Ausilio nanišanio je tri fudbalera, kao potencijalne zamene za 31-godišnjeg fudbalera.

Simone Verdi je najrealnija meta, ali će Inter pokušati da dovede fudbalera Bolonje samo u slučaju da se ne domognu Lige šampiona.

U slučaju da uspeju u tome, dva imena će biti u igri, jedno je Anhel Di Marija, o kojem smo nedavno pisali, a drugo je Erik Lamela iz Totenhem Sparsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Internazionale
Friday, 09.03.2018
21:46

Napred Ikardi, iza Rafinja, desno Martinez, levo Karamoh (ako se dobro pokaze u nastavku sezone) ako ne dobar je i Perisic. Iza njih veznjake nove dovesti ili bar jednog. Sto se tice odbrane Kanselo i Skrinjar da se zadrze..mozda jedan stoper i levi bek da se dovede, mada ja mislim da Dalbertu jos nije data prava sansa..

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 09.03.2018
21:14

Opet nase dete...

avatar
amigo999
Friday, 09.03.2018
18:03

Ja mislim da Martinez moze igrati desno od centarfora (slican Dibali stim sto daje puno vise golova i ulazi u sesnaesterac rado). Ausulio je izjavio da je to Interova nova 10 a ne zamena za Ikardija...Videtcemo..Karamoh moze igrati i desno i levo od centarfora? Ovo su napadaci Intera sledecu sezonu: Martinez,Ikardi,Karamoh, Perisic,Eder?