Ko će da brani dok Falkao i Di Marija napadaju?

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 01.09.2014.
19:12
Izvor: Sportske.net

Junajted je pojačao napad iako svi vide da veći problem imaju u defanzivi i na sredini terena. Hoće li pojačati i te delove time?

Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA Wire
Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA Wire

Povezane vesti

Junajted je doveo Di Mariju, Falkaa, ne tako davno Matu. Imaju i Van Persija i Runija, čini se da pojačavaju deo tima u kome ne leže problemi.

Sa druge strane u odbrani škripi, kao i na sredini terena, pogotovo u delu odbrane sopstvenog gola i kvarenja napada protivnika, kao i iznošenja lopte sa svoje polovine. Hoće li dovesti nekog da pomogne?

Najrealnija opcija u poslednjim satima prelaznog roka je De Jong. On je jeftin, želi da dođe, Van Gal ga poznaje. To je transfer koji mogu da završe za 15 minuta i deluje kao rezervna opcija ukoliko propadne neka "tajna operacija".

Po svoj prilici i pored i dalje brojnih spekulacija od Vidala nema ništa. Jasno je da novac imaju, očigledno je problem bio koleno.

Sada se pojavljuje informacija da su krenuli u ofanzivu kako bi u poslednjim trenucima doveli Šnajderlina iz Sautemptona. Sveci nisu bili raspoloženi da ga prodaju Totenhemu, ne vidi se zašto bi promenili mišljenje sad, ali postoji i stara narodna "para vrti gde burgija neće".

Pominjao se Mutinjo, ali to baš nema logike (no nije imao ni Falkao).

Što se štoperske pozicije tiče nema baš nikakvih ozbiljnih najava na razočarenje navijača Junajteda.

Danas su bile glasine da bi Šoukros mogao da se vrati na Old Traford iz Stouka, pričalo se i o Vlaru, ali su sve te glasine brzo zamrle.

Junajted bi mogao da dovede i golmana, ukoliko Lindegard ode iz kluba u narednih par sati bilo bi prosto neverovatno da Junajted ostane samo sa Amosom kao rezervnom opcijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke