Ko bi rekao čuda da se dese, ode Ljaja kod Mihe!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.06.2016.
08:51
Izvor: Sportske.net

Adem Ljajić na korak od Torina gde će ga trenirati Siniša Mihajlović, Posle svega što su preturili preko glave, izgleda da će ponovo sarađivati!

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Adem Ljajić je na korak od Torina. Naime, "Bikovi" će prodati u narednih par dana Kamila Glika Monaku, a novac dobijen od poljskog reprezentativca (13 miliona evra sa bonusima) uložiti u dovođenje dvojca iz Rome, Jaga Falkea i Adema Ljajića.

Da, dobro ste pročitali, srpski reprezentativac će sarađivati sa nekadašnjim selektorom "Orlova" Sinišom Mihajlovićem koji ga je eliminisao iz nacionalnog tima jer nije želeo da peva himnu.

Mihajlović je Ljajiću bio trener u Firenci, tada mu je pružao šansu, ali bio nezadovoljan njegovim navikama, pre svega ishranom (sećate se Mihine priče o tome da Adem jede previše slatkiša), ali i činjenicom da više vremena provodi igrajući PES nego trenirajući.

To je bilo davno, Ljajić koji je svašta preturio preko glave je prošlu sezonu proveo u Interu, u jednom periodu bio najbolji igrač, ali Manćini ga je sklonio iz tima.

Inter neće otkupiti njegov ugovor, Roma želi da ga proda, našem reprezentativcu ističe ugovor narednog leta.

Torino će dobiti Ljajića verovatno po "diskontnoj" ceni, uz to ponudiće mu četvorogodišnji ugovor, trenutno Ljajić ima blizu 2 miliona po sezoni, čini se da među "Bikovima" neće moći da računa na taj novac.

Ipak, mediji na Apeninima tvrde da su stvari dogovorene, da je Roma pristala da pošalje Ljajića u Torino, njemu je bitno da igra, ali i da ostane u Seriji A.

Pominjana je i Fiorentina, to je otihnulo, izgleda da su Mihajlović i Ljajić sudbinski povezani i da će ponovo sarađivati!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Tuesday, 21.06.2016
14:28

Jedan od retkih dobrih poteza Mihe je bio izbacivanje Ljajica. On je mozda i ponajbolji igrac ali ponasanjem nije dorastao dresu sa nacionalnim grbom.

avatar
Stellarossa
Tuesday, 21.06.2016
11:48

Gotivim Torino,voleo bih da se ovo desi.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
09:02

I nece mu bas biti neki klub. Nekada veliki i slavan, sada je tek prosecan u Italiji, bas steta za njega. Roma mozda ne otkupi El Saravija, ne znam da li postoji gori klub od njih za saradnju, poslovanje i pregovaranje, izuzetno su nekorektni u odnosu na nas, okrenuo bih ledja klubu koji me redovno tako cima.

avatar
M_85
Tuesday, 21.06.2016
14:23

Ko ste vi a ko su oni?

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
14:25

Oni su Roma, a mi smo klub ciji je El Saravi igrac.