Knjige "zovu", Milan primoran da proda svoju budućnost?

Autor: Stefan Matić
utorak 02.07.2019.
19:05
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" muku muče sa finansijskim fer-plejom.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Već dobro poznata vest je ta da je klub sa "San Sira" odustao od daljeg učešća u Ligi Evrope, to mesto naredne sezone će pripasti fudbalerima Torina.

Ipak, to neće biti dovoljno za konsolidaciju knjiga, prema pisanju nekoliko italijanskih medija, "Rosoneri" će morati uskoro da naprave neki profit ukoliko žele da zaobiđu dalje sankcije UEFA-e. Čelnici će biti primorani da prodaju par igrača na kojima mogu zaraditi ozbiljniji novac.

Prema pisanju Kalčomerkata, izbor će najverovatnije pasti na Donarumu i Kutronea.

Golman "Azura" je već imao svojih neprilika sa klubom, za njega je ozbiljno zainteresovan francuski PSŽ koji je navodno i ponudio 50 miliona evra, ali je ponuda odbijena.

Patrik Kutrone Italija

Patrik Kutrone za mnoge "Rosonere" predstavlja budućnost njihovog napada, ali je mladi napadač skrajnut dolaskom Pjonteka, tako da nije uspeo da zabeleži ozbiljniju minutažu kod Gatura. Za ofanzivca se interesuju sijaset klubova iz Serije A poput Torina i Fiorentine, smatra se da bi ponuda od trideset miliona evra završila posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinho10
Wednesday, 03.07.2019
07:18

Barcelonu nema razloga barcelona je prodala igrace i kupila za iste....siti i psg su druga prica...

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.07.2019
00:47
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 02.07.2019
19:23

Kako to FFP muci Milan, a ne Siti, PSG, Barselonu i ostale ?

avatar
Nerealno realan
Tuesday, 02.07.2019
22:02

Vrlo prosto, sponzorski ugovori i kolicina love koja se upumpava u klub. Nazalost, sa te strane, Milan je pao bas na niske grane, dok s druge strane arapi samo sipaju u PSG i City. Ali PSG i City bi trebalo da imaju problem sa FFP jer je tu u pitanju vestacko upumpavanje, odnosno glavni sponzori su i vlasnici, a to ne bi smelo. Barsa, Real, Manchester, Bajern i Juve nikada nece imati problema sa FFP-om.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 02.07.2019
22:45

Tako što je FFP naopako postavljen. Velike (finansijski) favorizuje a ove koji su u krizi gura dublje. Jedini izlaz je da UEFA uvede neki sistem kao "seleri-kep" u NBA. Međutim, mnogo su korumpirani, jbg. Što bi rek'o Velja, ajd' da kraduckaju pa da ih čovek razume, ali mnogo kradu jbg. :-D

avatar
rossonero_t
Tuesday, 02.07.2019
19:22

Kako lazete brate mili, pa odakle vam da ce prodati obojicu alo? lol