"Kneževi" ne želi da se cenjkaju s "Kraljevskim klubom"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 17.07.2014.
11:35
Izvor: Sportske.net

Iz Monaka Realu jasno stavili do znanja da će Hamesa Rodrigeza moći da dobiju samo i jedino po utvrđenoj ceni Kolumbijca.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Iako pregovori oko transfera Hamesa Rodrigeza u redove desetostrukog šampiona Evrope uveliko traju, 'Goal.com' prenosi informaciju da Monako neće pristati ni na jednu drugu soluciju osim prodaje u iznosu od 90 miliona evra.

Tako bi francuski vicešampion zaradio duplo više novca no što je uložio u dovođenje fantastičnog Kolumbijca iz Porta prošlog leta.

Real Madrid je pokušao da umanji cenu 'živog novca' tako što bi u kontrasmeru poslao Kazemira, ali pregovarčkom timu Monaka se ne dopada taj predlog.

Ipak, dolazak Hamesa Rodrigeza na 'Santjago Bernabeu' se ne dovodi u pitanje, Anhel Di Marija i Sami Kedira su na izlaznim vratima kluba, a kao njihove zamene viđeni su Toni Kros, reprezentativac Nemačke koji će u poslepodnevnim časovima biti predstavljen na 'Santjago Bernabeu', i nova zvezda kolumbijskog fudbala.

Rodrigez je zablistao na Mondijalu u Brazilu, osvojio je 'Zlatnu kopačku' budući da je završio šampionat kao najbolji strelac sa šest postignutih golova. Hames je postigao gol na pet mečeva u nizu na Svetskom prvenstvu čime je izjednačio rekord legendarnog Teofila Kubiljasa, s razilkom što je to učinio na jednom Mondijalu, a Peruanac na tri.

Od Luisa Nazarija da Lime Ronalda, koji je 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji postigao 8 golova, nijedan fudbaler nije postigao više golova na jednom SP od Hamesa Rodrigeza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke