Klupko se odmotava, zamena za Ronalda stiže iz Barselone?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.10.2020.
20:14
Izvor: Sportske.net

Ima plan posle Barselone?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Osman Dembele je bio Barsina "ulaznica" i ključ prelaznog roka, ali je u "pet do 12" odbio da ode u Mančester Junajted.

Katalonski mediji, konkretno pouzdani novinar Ćavi Kampos je u jednoj emisiji otkrio da Dembele i njegovi agenti imaju dogovor sa Juventusom za leto 2021. ili 2022.

Zbog toga je Dembele odbio da ode u Junajted i na pozajmicu, jer ga je Barsa uslovila da u tom slučaju mora da automatski produži ugovor do 2023, kako narednog leta po povratku ne bi ušao u poslednju sezonu.

Ćavi Kampos tvrdi da je Dembeleov cilj da posle Barse ode u Juventus i da je samo pitanje da li će se to dogoditi leta 2021. ili 2022. kada bude slobodan.

"Imam informaciju da je Dembele postigao dogovor da iz Barselone ode u Juventus, 2021. ili 2022. godine i zato ne želi da potpiše novi ugovor", rekao je on.

Dembele sigurno neće biti u Kumanovim planovima, barem kada je udarnih 11 u prvom planu, jer je Ansu Fati biser kluba i igrač u koga žele da ulažu i uzdaju se ove sezone.

Baner 5

Takođe, Barsa će na zimu dovesti Memfisa Depaja koji takođe igra i kao krilo, a to znači da Dembelea čeka klupa do kraja sezone.

Barsa neće uspeti da vrati ni polovinu novca od uloženih 105 miliona evra leta 2017. godine, no, Dembeleu to nije bitno.

Utisak je da i Dembele i Barsa polako samo počinju da razmišljaju o rastnaku i pitanje je i koliko će Francuz imati motivacije...

Što se Juventusa tiče, odavno svedočimo da oni dovode uglavnom jeftina rešenja, pred kraj ili kada istekne ugovor, samo je pitanje šta će se  sve dešavati do kraja sezone.

Jedno je sigurno, i Ronaldu se polako bliži kraj, neko će morati da ga menja, a ako se uzdaju da to može da bude Dembele, mogu napraviti istu grešku kao Barsa kada je otišao Nejmar...

Ne postoji veće i bolje! 🤘 Sad tek kreće šou! 👏

Posted by Sportske.net on Tuesday, 6 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 07.10.2020
22:30

Od kad to Juve dovodi igrace kojima izlaze ugovori i koji su tada jevtini? Od kad se zna Juv je uvek previse placao igrace, na primer tog Ronalda starog igraca je Juve platio 100 miliona plus bonusi, i mnoge druge igrace je Juve preplacivai i mozd slucajno da je dovodio slobodne igrace! Juve je dosad uvek dovodio igrace vezane sa ugovorom i zato sto su dobri igraci, a ne zato sto su jevtini zbog toga sto im ugovor istice i to normalno da jedan dobar klub dovodi dobre igrace i d ih dobro plati! ad za vreme ove krize i od kad je Pirlo seo kao trener Juve je poceo da dovodi lose igrace kojima je ugovor isteko, to je sve zbog krize!

avatar
Badr Hari
Wednesday, 07.10.2020
15:38

Njemu se polako bliži kraj? Odakle vam to?!?!? Pa on je tek sada nadomak najboljih godina, telo mu je kao kod dvadesetdvogodišnjeg dječarca, samo sa 2% masti, skače više od Sotomayora i Jordana zajedno, brži je od Usain Bolta i sa manje od 157 šuteva po meču u stanju je da postigne čak i po 2 gola. Bez njega bi Juve ispao u 2. ligu, a Portugal bi gubio od Gibraltara. :D

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 07.10.2020
10:37

Dembele nije golgeter, Ronalda se ne moze zamjeniti to se odlicno vidi u Realu

avatar
Badr Hari
Wednesday, 07.10.2020
22:51

Realu je sa njim trebalo 3 godine da dođe do prve od ukupno 2 titule za 9 godina njegovog boravka u Realu, a bez njega im je trebalo 2 godine. :D

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 06.10.2020
23:39

Niko ne moze da bude zamena za Ronalda , posebno ne on