Klopovo veliko spremanje, sedmorica su "aut", kupuje samo Die Beste, nemačko!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.04.2019.
10:04
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop će smanjiti broj igrača, ima konkretne ideje, traži dva ili tri nova fudbalera.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Bez obzira na ishod sezone u kojoj se Liverpul sa Sitijem trka za titulu, a i blizu je Lige šampiona, Jirgen Klop će napraviti veliko spremanje u ekipi.

Naime, sedmorica igrača bi mogla da napuste Melvud, iako je Nemac rekao da neće trošiti veliki novac, sigurno je da će dodatno pojačati tim, sa tri ili četiri fudbalera.

Njegova namera je da smanji broj igrača, ali i oslobodi sredstva za veće plate. O prodaji Manea Realu nema ni govora, oni koji mogu da odu su igrači iz drugog plana.

U pitanju su Klajn koji je na pozajmici u Bornmautu, zatim Danijel Staridž koji ne dobija šansu i čini se da želi da ode da negde bude standardan, dok Morenu ističe ugovor.

Lalanu Liverpul neće prisiljavati da ode, ali ako stigne neka ponuda od klubova PL, verovatno će je prihvatiti, dok je rezervni golman Minjole nezadovoljan i želi da napusti klub.

Divok Origi kao i Staridž nema pravu šansu da igra pored sjajnog trija Mane-Salah-Firmino, i Belgijanac bi mogao da napuni kasu Redsa, a Žoel Matip, iako je menjao povređene štopere, neće biti starter, kada se oporavi Džo Gomez. Zbog toga bi mogao da bude žrtvovan za nekog mlađeg štopera.

Šta Klop želi da kupi?

Prvo napadača, ako odu Staridž i Origi, Klopova želja je Verner iz Lajpciga, ali to je teška meta, izuzetno je skup, a hoće ga i Bajern. Pominje se i Zijeh iz Ajaksa koji nije klasični napadač, a navodno u vezni red Klop razmišlja da pridoda Julijena Brandta, nemačkog reprezentativca čija je klauzula oko 25 miliona evra.

Što se odbrane tiče, tu još nema konsenzusa, zavisi od prodaje Matipa, ali sigurno je da neće potrošiti mnogo novca, kao ni za eventualno novog levog beka koji bi bio alternativa za Robertsona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 17.04.2019
12:02

Brandt je na nivou Šaćirija. Ako me dovedu 3 top pojačanja - možemo da čestitamo Gvardioli titulu za sledeću sezonu. Verovatno i za ovu. Klop opet pametuje umesto da se vrati dovođenju proverenih igrača kao VVD i Alison. Skupo smo platili eksperimentisanje.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 17.04.2019
00:59

Vinagre ili nekako drugacije nije bitno iz Vulvsa kao levi bek, Brandt i neki back up napadac i to je to.

avatar
_mladen_
Tuesday, 16.04.2019
11:29

LIverpulu treba levi bek, napadac koji ce moci da se rotira sa trojicom napred, vrlo moguce i neki desni bek, plus stoper ako neko ode. Gomez je odlican uz Van Dajka, ali te povrede su velika muka. Sredina je dobra, vraca se OX, Keita ce tek da igra, Vajnaldum, Henderson, Milner i Fabinjo.

avatar
Red blood
Tuesday, 16.04.2019
10:41

Verner je na godinu od isteka ugovora.
Tako da nece biti "jako" skup.
Problem je mozda Vernerova zelja da igra za Bayern,a sigurno je da ce konkurencija biti velika medju klubovima koji ga zele.
Ja ocekujem sasvim sigurno alternativu za Robersona.
Stopera i ne toliko..
A ne bi me iznenadilo da ni spica ne dovedu,vec ostave Origija.

avatar
Mangus
Tuesday, 16.04.2019
10:33


Ako prodaju klajna, nemaju rezervu za TTA. Tj imaju gomeza ali on ce igrati stopeta uz VVD. Sto se prodaja tice pre ce otići Lovren nego Matip. Trebaće im jos jedan levi bek i desno ukoliko zaista prodaju klajna.
Vezni red, ne ocekujem nikoga novog. Henderson igra nerealno poslednjih par meseci, keita se popravlja. Fabinjo je odlican, milner standardno vredan, vajnaldum takodje odlican. Na sve to, vraca se Oks i tu je Sacir koji može i na krila. Origi ce ostati kao zamena za Manea i salaha mozda i firmina i on dobija novi ugovor. Staridz nece dobiti nov ugovor, zato i odlazi.
Ne treba ocekivati vernera jer nece biti prvotimac pored firmina sigurno a skup je z klupu. Brandt mozda ukoliko prodaju tipa keitu i lalanu. Za minjolea... Neka ide, to me ne intereduje toliko

avatar
JC\'90
Tuesday, 16.04.2019
10:22

Mislim da treba da proba da dovede Loftus Cika, koji ni se sjajno uklopio uz Fabinja i Keitu koji ce biti sve bolji.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 16.04.2019
15:47