Klopova potera, još 100 miliona za dvojicu i titula je na vidiku! Šta je sa "novim Mesijem"?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.01.2019.
10:26
Izvor: Sportske.net

U Liverpulu oduševljeni novim porazom Mančester sitija, plan je da se ovaj prelazni rok završi sa dva pojačanja.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Još danas i sutra, pa će prelazni rok biti završen za engleske klubove.

Liverpul je skovao plan nakon najnovijeg poraza Mančester sitija, žele da se dodatno osiguraju na pozicijama napadača i veznjaka, pa će do kraja prelaznog roka poslati još dve ponude koje bi zajedno mogle da iznose skoro 100 miliona evra.

Prvi je Sandro Tonali, vezista Breše za koga kažu da je "novi Pirlo" po načinu igre, za njega su zainteresovani Milan, Juventus, Inter i Roma, skauti Liverpula, ali i mnogih drugih klubova će biti na njegovim narednim utakmicama ukoliko ne ostvari transfer u naredna dva dana.

Pregovori uveliko traju, Liverpul ga želi, potrebno je 35 miliona evra.

Potencijalno pojačanje jeste Timo Verner. Fudbaler Lajpciga je skoro potpisao novi ugovor, ali ima otpusnu klauzulu od samo 60 miliona funti, što je prednost za velike klubove imajući u vidu kvalitet koji bi mogao da donese.

Timo Verner

Liverpul ga želi kao još jedan kvalitetan izbor u samom napadu tima, Lajpcigu će biti vezane ruke ukoliko ponudi pomenutu sumu.

Ima samo 22 godine i nemojte se začuditi ukoliko stigne.

Nije to sve, Liverpul polako rešava situaciju sa turskim fudbalerom Abdulkadirom Omurom koji igra za Trabzon, navodno je dogovoreno da će ovaj momak stići u Melvud na leto za 20 miliona, ali su to negirali sa "Enfilda".

Turci ga odavno nazivaju "novim Mesijem", ima samo 19 godina i pravio je čuda ove sezone u tamošnjoj ligi.

Liverpul bi u slučaju kupovine Vernera morao da prodaje, ima dobru ponudu za Origija od strane Volfsburga od 20 miliona.

Očekuje nas buran prelazni rok u ova dva dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acep
Thursday, 31.01.2019
07:32

Ako hocemo titulu morace da dodje napadac,posto Firmino nije konstantno dobar a i ostali kaskaju.

avatar
Wednesday, 30.01.2019
18:30

Hari Vilson treba da dobije šansu u Liverpulu. Treba rešavati pitanje levog beka i štopera, pošto u veznom redu ima dosta igrača. Ali kao što svi kažu, dok se ne stavi potpis na ugovor, ne verujem ni u kakve vesti.

avatar
Mangus
Friday, 01.02.2019
09:31

Mislim da hoces da kazes desnog beka, posto tamo nikoga nemamo

avatar
xman
Wednesday, 30.01.2019
16:02

Od ovoga nema nista, ali ako bi Verner dosao, to bi nam dalo jos jednu dimenziju u napadu, a ja ne sumnjam da bi se uklopio

avatar
Aleksandar Stamenić
Wednesday, 30.01.2019
15:45

Teske gluposti.Liverpool sigurno nece dovoditi nikoga u ovom prelaznom roku.Klopp potvrdio!

avatar
Red blood
Wednesday, 30.01.2019
14:57

Ili od svega ovoga nema nista,ili Liverpul obavlja poslove u najstrozoj tajnosti,kao sto je bio januarski transfer Van Dajka.
Posto je Klop izricit u tome da nema pojacanja u ovom zimskom prelaznom.

avatar
Brainless
Wednesday, 30.01.2019
13:01

volim da citam vese vesti, nisu bas uvek u najvecoj vezi sa istinom...ali su lepe i nekako optimisticne...Varner nije potpisao nikakav ugovor niti postoji ikakva sansa da ode do leta (kada ce ga kupiti Bajern), uslo se u pri;u oko novog pirla, ali ni on nece menjati sredinu do leta (najmanje) u igri je bar jos 7 klubova od cega 4 iz italije (nisam siguran da ce mali hteti van cizme), LFC je sada najblizi turskom mesiju (oko 20mil Funti), ali i on bi eventualno dosao na leto

avatar
Axwell ciganin
Wednesday, 30.01.2019
12:43

Liverpul je zavrsio zimsku pijacu, bar sto se kupovine tice. Ne kupuje tako ozbiljan klub 30 sati pred kraj zimskog roka. E sad, sto se odlazaka tice moguce su realizacije nekih pozajmica i prodaja. Pre svih Origi (citao sam nesto o ponudi Volfsburga od 20 miliona, spominje se takodje u kontekstu pozajmice u nekolicinu klubova), Vudburn, mozda cak i Lalana, Markovic (o cemu li on razmislja?!)...

avatar
Nenadd
Wednesday, 30.01.2019
12:33

Odlican posao radi L'pool

avatar
_Goran_
Wednesday, 30.01.2019
12:11

Pre svega u januaru nece biti dolazaka novih igraca. Tonali nece doci, predsednik Brese mu samo dize cenu da bi izvukli vise para od Milana. Verner nije potpisao novi ugovor. Turcin isto nece doci, to samo turski mediji pisu. Za dolazak na leto se pominju: levi bek (Lojd Keli iz Bristola), jedan stoper ako se proda Lovren ili Matip (provlaci se neka prica za Eder Militaoa iz Porta), napadac (Verner) i krilni igrac (Dembele ili Hadson-Odoi, mada mi to deluje nerealno, ali zavisice sigurno od toga da li ce Vilson ostati ili ce ga prodati) i mozda bude jos neko pojacanje niotkuda, tipa Fabinjo.

avatar
Mangus
Wednesday, 30.01.2019
11:40

Liverpul ce prodati svakako na leto staridza, origija i lalanu. Vraca se ox, ako ovog klinca dovedu i gruja se vraca nece imati potrebe da kupuju dodatno. Vudbrn ce dobiti priliku i to je to

avatar
JC\'90
Wednesday, 30.01.2019
11:37

Kada bi sad doveli Vernera i Tonalija bio bi pun pogodak

avatar
äxwell
Wednesday, 30.01.2019
11:33

Na ljeto, mozda!