Klopov drim tim, na leto će biti sa ovim pojačanjima zastrašujući? Ko će biti žrtvovan?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.02.2020.
12:26
Izvor: Sportske.net

Sve su glasnije priče, Klop je spreman za transfer, ali i ako ne bude dirao ništa u napadu uz dovođenje trojice igrača, biće zaista neverovatno jaki!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jirgen Klop planira promene u timu na leto.

To više nije tajna, popuniće poziciju, ono što je vitalno je da ostanu Alison i Van Dajk. Sa Holanđaninom se pregovara oko novog ugovora i to je uslov svih uslova. Postoje tri opcije za levog beka, cilj je da se dovede mlađi britanski igrač, kao alternativa za Robertsona.

Ovo su imena.

Prvi je Maks Klark iz Vitesea, ovaj 23-godišnjak igra odlično u holandskoj ligi, svojevremeno je bio član mladih engleskih selekcijqa, nikada nije dobio pravu šansu u Halu, ali je u Viteseu uspeo da se dokaže.

Osim njega, na listi su Džamal Luis iz Noriča o kome se mnogo manje priča nego o kolegi sa desne strane Maksu Aronsu, a iz Noriča bi mogao da stigne i vezista Buendija. Ako "Kanarinci" ispadnu, moraće da prodaju one najbolje.

Treća opcija za beka je Reif Dejvis iz Lidsa, 20-godišnji Englez koji nema mnogo iskustva, ali skaut Redsa ga gledaju cele sezone.

Što se tiče ostalih delova tima, Klop će verovatno pustiti nezadovoljnog Šaćirija, možda ode i Vajnaldum, ako ne produži ugovor.

Baner


Kai Haverc ostaje meta, ali Bajern je u prednosti, spominje se povratak Kutinja, međutim, nema šanse da Redsi plate više od 50-tak miliona za Brazilca koga su prodali za 160.

Najveća promena uslediće u napadu. Firmimo ili Salah, pitanje je sada, Klop je navodno pristao da se odrekne jednog od dvojice, ako Liverpul može da dovede Mbapea što je teška misija, iako je Francuz veoma zainteresovan. Naime, čak i da prodaju Firmina za 100 miliona Bajernu, ponovo neće imati dovoljno novca za zahteve PSŽ. Nekolicina drugih igrača bi mogla da dože u obzir, ali će se, jedino odreći Brazilca ako stigne neka mega zvezda, ili eventualno Timo Verner. Priča se i o par mlađih igrača, skauti gledaju Čukvezea, iz Viljareala, a prodaje nekih mlađih igrača koji neće dobiti šansu uneće novac u kasu.

Najrealnije je da dovedu levog beka, da probaju da uzmu Haverca, i eventualno vrate Kutinja, Mbape nije nemoguća, ali je teška misija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Wednesday, 12.02.2020
19:52

Kad sam cuo da su klauzule za Wernera i Upamekana po 60m eura prvo sam pomislio da su skoro pa dzabe. Al mislim da su samo ovo ljeto, barem za Wernera. Za svaki klub bi bili pojacanja

avatar
_mladen_
Wednesday, 12.02.2020
12:06

Firmino nece nigde, kao sto neko rece, sa Firminom na terenu imas tri vrhunska igraca, ako stavis nekog drugog igraca umesto njega, onda ces ima ti jednog.

avatar
CisseLFC
Wednesday, 12.02.2020
11:01

Hahahahha e cuj ovo prodaje Firmina... Hahahahah a covjek izjavio da nema sanse da Bobi i Mane idu... Sto nikad nije rekao za Salaha... Znaci ako neko mora biti zrtvovan to ce biti Mo... Mada dal ce Mo zeljeti da ide? Dje ce naci bolji tretman? Moze samo biti novi Tores ili Kutinjo ;)

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 12.02.2020
03:26

Sledece sto Liverpul mora da napravi osim uzimanja domace titule (gotova stvar) je da postaju mamac za zvezde. Sve igrace koje imaju su skoro svi afirmisani u Liverpulu kao zvezde tj ono sto su danas. Znam da to nije politika Liverpula ali ako mislis da ides u rang top 5 giganata onda moras imati i suvo zlato, medijski trazene igrace. Uspeli su to malo sa Salahom ali nedovoljno za njihove mogucnosti. Moras biti u stanju privuci nove navijace, klince sto je posebno potrebno nakon 30 godina medijskog mraka izuzimajuci mali blic 2005.

avatar
äxwell
Wednesday, 12.02.2020
22:30

Takvi igraci kostaju. Vlasnici Lvpa ulazu jos 60m funti za prosirenje Enfilda tako da ne vjerujem da ce odustajati od dosadasnje politike.

avatar
The Red Army
Wednesday, 12.02.2020
03:23

Mbape ide samo u real madrid i nigde drugo, nije sto je liverpul u tekstu ali i da je bilo koji drugi klub isto bi napisao, to se zna ljudi odavno

avatar
Kolos
Wednesday, 12.02.2020
00:06

Jao, koliko nebuloza na jednom mestu. Ali najjače je ono: ''prodaja Firmina'', pa još za 100mil. Daaaaj brateeee, dokle više?

avatar
No rules
Tuesday, 11.02.2020
20:47

Svi bi Mbapea, a vlasnik PSZ-a toliko jak da moze da kupi sve zainteresovane klubove samo ako se naljuti.

avatar
Red Demon
Tuesday, 11.02.2020
17:41

Mbape jedino moze da dodje normalno. Opste je poznato sad da on navija za Livp vise no za PSZ, i zivotna zelja mu je Enfild.

avatar
The Red Army
Wednesday, 12.02.2020
03:16

I zidan mu idol od malena

avatar
Mitar YNWA
Tuesday, 11.02.2020
17:34

Ako se moze do Mbapea onda super, u protivnom prvi tim ne bih ni pipnuo, samo mladi igraci za rotaciju i to je to.

avatar
_mladen_
Wednesday, 12.02.2020
11:58

Trebaju ti novi igraci, da se osvezi tim, da se promeni nesto. Mladji igraci ce biti tu, ali nisu oni jos kalibar za prvi tim Liverpula. Fergi je to najbolje radio, uvek moras da osvezis tim nekim novim igracima koji su gladni pobeda.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 11.02.2020
16:39

Sprema se era duge dominacije Liverpoola ! Neka neka dugo su cekali i docekali sad svojih par godina !

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 11.02.2020
15:15

Dosadno je vise slusat price o prodaji Salaha a kamoli Firmina, sto se tice sopinga mislim da se bez potrebe forsira prica o Mbapeu, dal bi Liverpul prodao najvecu zvezdu tima naprimjer Van Dajka? Pa naravno da nebi isto tako ni PSG nece pustit Mbapea. Dosta realne mete su Verner i Haverc, ali i to su igraci koje Klop nece platit previse dao bi sig 60 miliona za Vernera a za Haverca sve preko 50 mil je previse, dosta se pise o povratku Kutinja, on bi sad raskinuo ugovor i vratio se na Enfild e sad koliko bi to bilo dobro ja ne znam, ono u sta sam uvjeren Kutinjo bi bio sjajno pojacanje bolje cak i od Sanca i Havarca doduse navedeni momci su dosta mladji...Ja bi najvise volio u Liverpulu sledece sezone vidjet Vernera i Kutinja, kolko god taj Kutinjo bio los covjek mislim da se sad dobro opametio, a uz sve to ako bi ga Barsa pustila za nekih 50 mil fakticki Van Dajka smo dobili dzaba...To su ona dva top pojacanja dok bi u odbrani najvise volio vidjet mladje igrace sto sigurno Klop i zahtjeva od uprave...Savrsen Liverpul imaamo vec sad a sa Vernerom i Kutinjom bio bi jos savrseniji i imao bi Klop jos 3-4 dobre taktike, sa naprimjer Firminom il Kutinjom na ofanzivnom veznom a Vernerom kao udarnom iglom il Kutinjo kao vezni lijevi il lijevo krilo, to su samo neke taktike a Klop ih moze jos dosta smislit.

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 11.02.2020
16:56

Sto se prvog dela teksta tice, razlika je sto VVD ne zeli da ide i potpisace ugovor na novo, a mbape zeli van. ostalo se slazem, al stvarno bih dodao nevesa u vezu. covek je gerrard 2, samo gori naravno xD

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 11.02.2020
20:58

Bajern je u prednosti i za Vernera i za Haverca. Što se tiče Firmina to su engleski mediji preneli, tako da ne verujem u to. Ako Bild to bude potvrdio e onda će biti druga priča. Mada zaista nam ne treba, a i ima 28 godina. Bajern će gledati da uzme Sanea, Vernera (Flik ga hoće iako Salihamidzic nije nesto zainteresovan), Haverca ako se Kutinjo ne vrati u formu, jedno mlado krilo za rotaciju umesto Perisica, nekog mladog desnog beka iz Ajaksa umesto Odriazole (zaboravio sam kako se zove) i Upamekana kao zamenu za Boatenga. Nojer Alaba Ernandez Zile Kimih Tiago Haverc Sane Gnabri Verner Leva, tako bih ja to preslozio (4-4-2 je pitanju)

avatar
LFC*19
Tuesday, 11.02.2020
14:30

Mbappe i pišite drugovima svi :)

avatar
äxwell
Tuesday, 11.02.2020
14:19

Samo Vernera u napad dovesti i sve ce biti odlicno.

avatar
Mangus
Tuesday, 11.02.2020
14:18

Alternativa na levom beku svakako.
Ko ce doci ie manje bitno.
Na leto odlazi Lalana i Saciri ce biti prodat a za ocekivati je da Djini potpise novi ugovor uskoro. Ne verujem da ce kupovati ikoga za klupu, jer ima klince poput gruje, vilsona i sl koji mogu da uzmu to mesto. A tu su i oks, keita, milner...
U napadu sigurno nece prodati manea i firmina. Garantovano. U nekom intervjuu je cak i naglasio klop da bi se njega najteze odrekao.
Origi i minamino su tu kao rezerve, oks se pokazao solidno na krilu.
Od ozbiljnih kupovina, Haverz je odlican potez ali bice skup a sedeti na klupi nece svakako. Klop ce morati da se resi vise od jednog prvotimca kako bi to imalo smisla.
Mbapeu ugovor istice 2022, psg ne mora da ga proda ovo leto. A i da ga prodaju trazice ozbiljnu lovu, od cega se 75% moze pokriti salahovim transferom. Ali tu postoji drugi problem. Plata. Morace da mu daju bar 30 miliona, a uz poreze to ce biti masna suma, koja ce uz to izazvati nemir u svlacionici. A to se nece desiti u skorije vreme

avatar
_mladen_
Wednesday, 12.02.2020
12:03

Postoji jos jedan problem, zasto bi Salah zeleo da ode? O tome niko ne razmislja, na leto ce otici igraci Lalana, Saciri i mozda Lovren koji je vec bio pred izlaznim vratima, ali i to je mozda. Uzece neko manje zvucno ime za napad, dovesti levog beka i mozda jos neko i to je to od Liverpula. Ove price oko Mbapea su pocele da smaraju, jer nije on potreban Liverpulu, niti oni mogu da pracaju toliko za jednog igraca.

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 11.02.2020
13:51

levi bek, Neves, Kai in, Saciri, Lals, (mozda Mili) out. Za Kilijana cu da se molim i cutim :P

avatar
RaZZoR (6xx)
Wednesday, 12.02.2020
00:59

Liverpulu ne treba Neves, produzit ugovor Djiniju, kupit Vernera i Kutinja, bekove popunit omladincima, a Milnera ni slucajno ne prodavat, on je univerzalac i moze pokrit sve pozicije u timu ukljucujuci oba beka, vezni red pa cak i stopera, takav igrac treba Liverpulu.

avatar
remedyynwa
Tuesday, 11.02.2020
13:40

Da se odrekne Firmina? Da li ste svesni šta ste napisali?

avatar
Mitar YNWA
Tuesday, 11.02.2020
17:37

Klop nece menjati kombinaciju koja dobija tako da je sve ovo rekla kazala.

avatar
RaZZoR (6xx)
Wednesday, 12.02.2020
01:02

Hasan Salihamidzic je Bobiju obecao da ce ga vodit na bascarsiju na cevape BOLAN, pa takva se ponunda ne odbija BA

avatar
La bestia negra
Tuesday, 11.02.2020
13:32

Ma vazi da ce prodati Firmina,a i Salaha.Vajnaldum isto nema sanse da ode.Idu Saciri,Lalana i kompanija dovodi levog beka i jos neku alternativu u napadu i vezi.