Klop želi svog 'bivšeg pulena'

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 11.10.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera Bundeslige mogao bi da pređe u Liverpul.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Dolazak nemačkog stručnjaka na 'Enfild' rasplamsao je spekulacije oko mogućih pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Jedna od želja je i italijanski fudbaler, pogledajte ovde.

Velika želja Jirgena Klopa je napadač Bajerna Robert Levandovski, pišu engleski mediji.

Njih dvojica su uspešno sarađivali u Borusiji iz Dortmunda i za to vreme su osvojili dve titule u Bundesligi i jedan Superkup.

Poljski napadač igra u velikoj formi i do sada je u dresu Bajern Minhena i postigao je 16 golova na 11 mečeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Monday, 12.10.2015
00:03

Iz trenutno glavnog favorita za osvajanje LS(po trenutnoj formi Bajerna)i glavnog igraca i udarne spice istog tog Bajerna da predje u Liverpul za koji ce tesko i da izbori LS za sledecu sezonu a pogotovo da je osvoji sledece sezone.Kako da ne samo sanjajte.

avatar
Frenk
Sunday, 11.10.2015
21:26

Čovjek ni kofere nije otpakovao, odma 90% Borussie se traži, niste normalni!

avatar
Volim nogomet
Sunday, 11.10.2015
17:07
avatar
MANUTD
Sunday, 11.10.2015
13:23

Gundogan, Henderson, Rojs, Gece, Obamejang i Leva, pa kakav tim ce imati liverpul!!!!11 #OMG

avatar
XL
Sunday, 11.10.2015
13:06

Ma nema nista od ovoga. Liverpuliu ako nesto ne treba, to je napadac pored prvenstveno Staridza, Benteka kojeg je zeleo u Dortmundu pa i Ingsa i Origija koji su dobri kao dzokeri. Liverpul se mora pojacati na drugim mestima. Ali Liverpul nema uopste losu ekipu koliko većina misli! Klop igra 4-2-3-1. Napadača imamo, iza njega Firmino i Kutinjo, Firmino kojeg mnogo ceni i koga je hvalio dok je bio u Hofenhajmu i Kutinjo koji je nosilac ovog tima, a na desnoj strani uz njih 2 će verovatno gurnuti Milnera ili Lalanu, da odrađuje fizikalan posao kao Kuba u Borusiji. Problem je što fali kreativac u sredini odnosno plejmjeker, siguran sam da će to prvo dovesti u Januaru. Voleo bih Gundogana.A box to box veznjak će sigurno biti Emre Can i Henderson, Can bi mogao da zablista sigurno. I ostaje odbrana, jedino što imamo dobro u odbrani su bekovi, Klajn i Moreno su baš bekovi kakve Klop traži i imaju kvalitet, pogotovo Klajn, Moreno je malo kaskav u odbrani ali ipak mu je bila ono sezona adaptiranja u PL. Ali golman i štoperi... Minjole je dobar ali ne top klasa, a kod štopera nije problem što su loši koliko što su ubijeni u pojam od primanja golova, loših postavki Rodžersa. Škrtel je dobar igrač ali nedovoljno pametan i nije za duže staze, nije lider, Lovren ima sve bez mozak, o njegovo liderstvu da ne pričam, Turea da ne komentarišem. Jedini tu Sako uliva poverenje. Ali mogao bi da bljesne Lovren, ko zna ili da Skrtel iznese dobro sezonu.Tako da mislim da su vrhunski golman. štoper i plejmejker glavne 3 boljke ove ekipe i da ćemo to imati do početka iduće sezone. Leno, Humels i Gundogan bi bilo idealno :D Haha. I siguran sam da će Klop rešiti još jedan problem ove ekipe a to je samopouzdanje. Ekipa je pala i nije imala snage psihičke da igra sa ekipom iz 4. lige. Klop je ludak i ima Nemački mentalitet, utuviće im u glavu da svakog mogu dobiti i iz toga će proisteći veliki bljesak igrača za koje šira javnost misle da nisu dovoljno dobri, dobićemo neke nove lidere i potrebnu borbenost. YNWA

avatar
MANUTD
Sunday, 11.10.2015
15:12

Nijedna ekipa u PL nema losu ekipu, problem je samo sto ne shvatas da konkurencija ima mnogo bolju. Siti, celsi, Arsenal i Junajted imaju daleko bolji igracki kadar od liverpula.

avatar
MANUTD
Monday, 12.10.2015
00:29

Kako ih onda dobijaju 4 utakmice od 4 odigrane? Tvrdis da nam je trener los, dakle mora da su pobede do igraca onda? Ili ces biti totalno kontradiktoran i izmisliti nesto trece? PS. Trci Junajtedova igraca u konkurenciji za najboljeg igraca na svetu, liverpulov samo 1. Mislim da to dovoljno govori o odnosu kvalitetu 3-1( if u know what I mean).

avatar
Misosesic
Monday, 12.10.2015
00:10

XL:Jedina pozicija na kojoj Liverpul trenutno ima boljeg igraca je levi bek i to dok se Luk So ne oporavi.Napad Runi,Memphis Depaj i Martial su mnogo bolji od Staridza Bentekea i Ingsa.Kutinjo i Mata su mi egal De Gea ubedljiv odbrana kad si napisao Skrtel i Sako citao sam dalje i cekao da Lovrena nazoves stoperom i dalje ne bi ni citao ali nisi pa sam nastavio dalje.

avatar
XL
Sunday, 11.10.2015
17:20

Junajted ima DALEKO bolji igrački kadar? Nesrećnom povredom Luka Šoa se može konstatovati da Liverpul ima bolje bekove, štoperi vam takođe nisu ništa bolji( Smoling, Džons, Roho, Mekneir) nisu ništa bolji od Škrtela ili Sakoa. Imate boljeg golmana, imate bolji vezni red. Ofanzivna linija je takođe pata-pata, imamo Kutinja koji je bio u izboru za igrača godine, dok vi osim Mate koji odigra jednom u 10 mečeva i koji još nije izašao iz senke promašaja da valja nemate tu neki izbor, Jang vam ispade najbolje krilo. O napadačima je suvišno govoriti, na jednoj strani Martial, Vilson i Runi koji je proban u napadu ali se videlo da nije više isti, više i ne igra napadača u odnosu na Bentekea, Staridža i Ingsa. Pa Liverpulovi napadači u očajnoj igri i kolotečini Rodžersa opet dadoše više nego vaši ove sezone, dok ti tvrdiš da je Mančester uigran, šta će biti kad se mi uigramo i dovedemo igrače? Glavna razlika je vezni red sa Švajnštajgerom, Hererom i Šnajderlinom, i imate bolji tim zbog toga i De Hee ali ništa drastično, Liverpul sa jednim pojačanjem ili dva pata- pata ekipa.Tako da ne pokušavaj da prezentuješ tu neku razliku između ekipa, desni bek vam je darmijan, levog beka sada klasičnog i nemate, napad vam predvodi tinejdžer, najbolje krilo vam je Jang a najjač štoper moćni smoling...

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 11.10.2015
12:52

Ahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahhahahah....

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 11.10.2015
13:20

Ljudi, ajde realno da promislimo situaciju, Levandovski, koji je u top 3 spica danasnjice da predje u Liverpul (ruku na srce mi nismo taj nivo)? Pa on je iz Borusije koja je bila u finalu LS presao u Bajern, toliko o tome...

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 11.10.2015
12:26

AHGHAGAHAGAHGAHGAH, i ja zelim da vidim Mesija u Bajernu...

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 11.10.2015
12:26

Daj ljudi budite bar malo realni sa vestima.

avatar
dado1234
Sunday, 11.10.2015
12:01

Poslije Levandovskog dolazi i Mesi

avatar
Sunday, 11.10.2015
11:00

Toliko su se dobro slagali, da je ovaj iz Dortmunda presao u Bajern.

avatar
Sunday, 11.10.2015
10:57

Samo mi nije jasno kako ovo mozete da napisete,na osnovu cega???To znaci da ce i Rojs onda sigurno da dodje,mozda cak i Gece ko zna?!

avatar
Skauzelija 86
Sunday, 11.10.2015
10:52

Ako Klop nastavi sa svojom 4231 taktikom igraće sa jednim napadačem. A Liverpul već ima Staridža i Bentekea, da ne nabrajam ostale. Tako da ne verujem da će mu napadač biti medju prvim pojačanjima, posebno zato što imamo pozicije gde smo mnogo mršaviji nego na centarforskoj poziciji.