Klop završio prvo pojačanje za leto, evo ko bi trebalo da stigne sledeći!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.02.2020.
08:10
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je bitka dobijena, a sada sve karte baca na zemljake. Zna se i kako će biti finansiran prelazni rok.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da je Liverpul blizu završetka prvog posla ove sezone. Naime, engleski mediji tvrde da su Redse blizu dogovora sa Noričem i da bi levi spoljni igrač "Kanarinaca", Tod Kantvel trebalo da završi na "Enfildu".

Mladi engleski reprezentativac je igrao odlično u nekim utakmicama ove sezone, tim je blizu ispadanja s obzirom na poziciju na tabeli, njegova prodaja bi pokrila deo troškova ispadanja iz PL, nakon samo sezone.

Uz to, sigurno je da će Klop ojačati napad i iako su iz Red Bula Lajpciga to demantovali, Timo Verner je blizu odlaska u PL. Njega želi i Bajern, ali Nemac bi da radi sa Klopom, pa ako prvak Evrope i tim koji je pred titulom šampiona u Engleskoj, plati klauzulu, čini se da više neće biti nikakvih prepreka.

Od ostalih igrača, Klop se zanima za Arsenalovog tinejdžera Bukajo Saku, ali "Guneru" čine sve da ovaj veliki talenat potpiše novi ugovor.

Kako pišu mediji, Klop ne razmišlja o Sanču, misli da je preskup, ne želi da plati 120 miliona, a planira da šansu pruži i klincima iz akademije.

Baner


Prelazni rok biće finansiran prodajama nekih igrača, recimo Marka Grujića koji je prvo Klopovo pojačanje, a verovatno se više nikada neće vratiti u Melvud. Nije samo on u pitanju, još nekoliko fudbalera je na prodaju, Šaćiri pre svih, a pominje se i odlazak Lovrena.

Redsi večeras započinju svoju kampanju odbrane evropske titule, oni će u prvom meču osmine finala gostovati na "Vandi Metropolitano", protivnik je Atletiko Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Tuesday, 18.02.2020
21:32

Nista nije zavrseno,a kako to Liverpul pod Klopom radi,u najvecoj tajnosti,ne zna se da li uopste postoji interesovanje,ili je samo jos jedna spekulacija..

avatar
Dorotej
Tuesday, 18.02.2020
18:50

Čovek pametno kupuje. Ima šmek za igrače. Ako "baci" pare onda je to kapitalac kao Alison Baker ili Virgil Van Dyke.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 18.02.2020
14:09

Popunjavamo klupu kvalitetnim altetnativama. Treba nam krilo koje ume da igra po levoj strani jer Salah je dobar samo po desnoj. Mane je odličan svuda. Mislim da će to biti nekono kome se trenutno ne piše. Možda Bejli iz Leverkuzena...Neres iz Ajaxa može na oba krila...Klop jedini zna šta mu je u glavi. Lalana odlazi, Milner je u godinama, Keita i Ox su skloni povredama, dakle treba i jedan vezni. Umesto Lovrena koji odlazi takođe jedan štoper, tim pre jer Gomes i Matip nisu imuni na povrede.

avatar
Wizard08
Tuesday, 18.02.2020
12:16

Za gruica 20 saciri 20 ,lovren 15 ili 10,wilson koji je ocigledno van svih planova klopa 30 m tako da ce sve to poktiti ostala ulaganja

avatar
LFC*19
Tuesday, 18.02.2020
11:35

Bravo Klope... on i minamino top.

avatar
Reds8c
Tuesday, 18.02.2020
09:39

Dinastija se gradi.