Klop: "Takve gluposti samo vi možete da pitate..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.01.2019.
11:51
Izvor: Sportske.net

Da li štoperska kriza vodi Liverpul u sunovrat. Nemac nervozno reagovao...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Jirgen Klop je nervozno reagovao na pitanje novinara da li će morati da kupi štopera s obzirom na povrede koje ima.

"To samo vi možete da pitate, to je glupost. Imamo četiri štopera, dva i po imaju povrede", aludirao je na izostanke Gomeza i Matipa, Lovrenovu povredu protiv Vulvsa, ostao je samo Van Dajk, ali i on je umoran.

Pominjan je Tarkovski iz Barnlija kao rešenje, ali Dajš ne želi da se odrekne reprezentativca Engleske, traži 60 miliona evra, samo da bi oterao Liverpul.

Klop je protiv Vulverhemptona igrao sa Fabinjom i 16-godišnjim Hoverom u odbrani, Redsi su eliminisani, a mnogi optužuju Nemca da se obrukao nepoštovanjem ovog takmičenja.

Bilo kako bilo, Klop kaže da se tako ne dovode igrači.

"Moramo da smislimo nešto, imamo četiri štopera, nećete da kupite nekoga za dva ili tri meča i posle mu kažete, e, ok, sada su se vratili povređeni igrači", dodao je Nemac.

Protiv Brajtona u prvenstvu, Van Dajk će biti u timu, a par će mu biti Fabinjo jer drugog štopera nema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Friday, 11.01.2019
00:09

Kako svi vole da stvaraju tenzije tamo gde ih nema i da se prave pametni iako ih je Klop jedno milion puta pokazao da zna sta radi. To ti dodje kao i ovde, sve neki znalci, a kritika im je na nivou, pljujem po Klopu i Liverpulu. Fudbalsko znanje imaju preko menadzera, pa misle da su popili svu pamet, a sto je jos najbitnije, vise prate Lvierpul, nego klub za koji navijaju (ako uopste i navijaju).

avatar
vasilije
Thursday, 10.01.2019
15:03

Kao da je bitno sto su tri stopera povredjena, pa stavi Stariga pored Van Dijka i opet nece primiti gol, ionako covek drzi sam odbranu.

avatar
Dragan BG
Thursday, 10.01.2019
13:45

Posto neki postavljaju neka pitanja ....odgovor ce dobiti u narednih 5 prvenstvenih utakmica.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 10.01.2019
13:26

Op op, harizmaticni je malo nervozan, uvlacili se to panika u redove crvendaca? Bas me zanima reakcija ovih ovde palje ovaj hocu reci navijaca, koji su pricali da se stoper mora kupiti zbog trenutne situacije. Da li se slazete sa ovom izjavom? Da li je ovo odjednom ispravno razmisljanje?

avatar
Wizard08
Thursday, 10.01.2019
13:45

Svima je jasno da pola navijaca zapravo ovde nisu navijaci,niti razumeju situaciju u klubu i situaciju sa igracima.maip se vraca veoma brzo,gomez takodje svakako jedna ili dve utakmice mogu da se izdrze bez novih igraca.i nije nervozan ovo je realan odgovor samo u engleskoj se postavljaju ovakva pitanja koliko su navikli da se trosi niko ne ocekuje da se krpe rupe iz svog tima nego samo kupi kupi kupi,engleski mediji su to

avatar
Stari
Thursday, 10.01.2019
20:32

Kome si našo da objasniš!

avatar
Kolos
Thursday, 10.01.2019
18:08

Iskreno, nisam se uopšte prepoznao u tvom komentaru, niti mi je jasno o kojoj panici pričaš. Među nama, navijačima Liverpula, to ne postoji ni u teoriji. Možda je to priželjkivanje fanova drugih većih i manjih klubova iz PL, ali to je problem nižih podela na tabeli a ne za vrh. Prijatno :)

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 10.01.2019
16:06

Pa primetio sam da se navijaci Liverpula najmanje razumeju u fudbal, vise ih je od pola. Cak sumnjam da neko ima gomilu naloga, sve iste fore, isti nacin komunikacije, iste uvrede. Par naloga postoji samo da se prozivaju i vredjaju odredjene osobe i klubovi. Naravno ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim jer nemam dokaze za tako nesto ali ipak sumnja postoji ne samo kod mene vec su i drugi komentatori primetili takvu pojavu.

avatar
Kolos
Thursday, 10.01.2019
14:39

Ma pusti budalu ;)

avatar
Kolos
Thursday, 10.01.2019
14:38

Uf, uf, teška i je ova panična situacija :)

avatar
äxwell
Thursday, 10.01.2019
13:18

Fabinjo i Virgil protiv Brajtona! Nema druge! Prosle sezone bas protiv Brajtona u gostima je Klop isao sa 3 stopera pozadi od kojih su dva bila Djini i Emre Can, tu utakmicu smo dobili 5-1! Al stvarno nema smisla dovoditi nekog jer se sva 3 stopera vrlo brzo vracaju na trening..