Klop se dogovorio, hoće li ga Liverpul "izdati"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.07.2020.
09:07
Izvor: Sportske.net

Da li će propasti i poslednja nada da se klub pojača tokom leta?

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Jirgen Klop je odobrio transfer Tijaga Alkantare. Naime, prema informacijama iz Nemačke, Španac, odnosno Brazilac koji je izabrao, za razliku od svog brata Rafinje, "Crvenu furiju" je rekao "da" uslovima Liverpula.

Ali, predstoji teži zadatak, jer Redsi ne žele da plate više od 20 miliona evra za ovog pleja koji ima 29 godina i još sezonu ugovora sa Bavarcima.

To je daleko od procene Bajerna, naime oni traže oko 35 miliona evra i čekaju navodno Junajted ili neki od italijanskih klubova.

Alkantara želi promenu, njega je Pep doveo sa sobom u Bajern, ali sada ne pokazuje nameru da ga kupi i u Sitiju, jer prioritet imaju neke druge pozicije u timu.

Kako smo pisali, navijači Liverpula su razočarani, novca za pojačanja nema, u ovom trenutku malo je verovatno da će neko zvučno ime stići u redove šampiona Engleske, a Tijago je najbolja šansa da eventualno dobiju nekog igrača na sredini. Ipak, izgleda da je razlika u ponudi i onome što traže Nemci prevelika, pa je verovatnije da će Liverpul zadržati Nabija Keitu za koga i nema neke ponude i sa praktično istim sastavom ući u narednu sezonu.

Baner 1

Javnost, ali i navijači smatraju da to nije dovoljno, u situaciji u kojoj će se Čelsi, Junajted i Siti strašno pojačati i pored krize izazvane pandemijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Friday, 17.07.2020
13:03

Prosto ne mogu da zamislim da sampion Engleske nema 35mil za pojacanje..ocekivao sam mnogo od ovih vlasnika, ali izgleda da su isti kao i ostali ameri..samo sto su oni imali srece sa Klopom, a cilj je svima isti, da zarade sto vise novca

avatar
Mangus
Friday, 17.07.2020
11:45

Ljudi, nije da Liverpul NEMA novca nego nece da se RAZBACUJE novcem. Lagano ce dodati jos 10 miliona za Alkantaru ako odluce da im zaista treba. Njima treba jedan stoper umesto lovrena i neko da odmeni robertsona. Sredina je solidna sa vajnaldumom, fabinjom, keitom, Hendersonom, milnerom i cemberlenom. Keita se pronalazi i igra vrlo dobro otkako se vratio na teren. Ceka se minamino, tu je origi, i sa tom klulom su uzeli titulu dominantno.
Siti ponovo renovira odbranu i to je mač sa dve ostrice. Odlazi im silva, mozak ekipe, aguero stari, otisao je sane, pitanje kako ce izgledati. Utd je odlican i moze da bude ozbiljno iznenadjenje, celzi dovodi mnogo igraca i moze da bude koliko dobro toliko i lose jer niko ne moze da zna sta da ocekuje

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 17.07.2020
11:40

Mali klub se zadovoljava se trenutno ostvarenim umesto da gleda u buducnost i ono sto bi se tek moglo ostvariti

avatar
Savoa
Friday, 17.07.2020
11:05

J××× im p@s m@t€r ako ne dodaju 10, 15 miliona. Sa Amerima nikad cisto...klub je zaradio 800 miliona u zadnje 3 sezone i muka je dati za transfere 100 bar...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 17.07.2020
09:13