Klop razbija portugalsku koloniju u Vulvsima?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.04.2019.
21:26
Izvor: Sportske.net

Nemac želi jaču konkurenciju po levom boku.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sjajni Endi Robertson čvrsto drži levu stranu "Redsa", ali je jasno da nema nikakvu konkurenciju ili zamenu u slučaju povrede.

Alberto Moreno već odavno nije u Klopovim planovima, Španac verovatno igra i svoju poslednju sezonu na "Enfildu".

Tako da Nemac želi u sledećoj sezoni da ima i opciju B na toj strani, a prvi na listi pojačanja sudeći po O Žogi jeste Ruben Vinagre.

Mladi Portugalac ove sezone igra u Vulverhemptonu koji su jedno od najvećih iznenađenja ove sezone, u svojoj prvoj sezoni po povratku iz Čempionšipa momci Nuna Espirita Santa zauzimaju osmu poziciju u Premijer ligi.

Vinagre je došao početkom ove sezone iz Monaka i uspeo da zabeleži četrnaest mečeva u Premijer ligi, uzmimo u obzir da je Portugalac star svega devetnaest godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lewa9
Tuesday, 09.04.2019
13:14

Ima potencijala Vinagre, ali bih vise voleo da nam back-up verzija bude Sesenjon iz Fulama, tim pre sto moze da igra i napred i nazad, pa mozoe da se rotira u zavisnosti od potreba :D Ne znam za ostale, ali meni su Vulvsi previse simpaticni ove sezone, tako da bih voleo da zadrze sve ove mlade igrace, pa probaju sledece sezone nesto vise da naprave, jer potencijala imaju :D

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 11.04.2019
19:49

Sesenjon nije levi bek

avatar
lewa9
Friday, 12.04.2019
00:12

Poceo je na poziciji levog beka, ne kazem da jeste. I Vinagre igra vise ofanzivno nego defanzivno, zato sam ih uporedio. Samo kazem da je Sesenjon mozda trenutno bolji i bolja opcija, tim pre sto Fulam ispada, a Vulvsi ce se pojacavati za sl sezonu. Sigurno da ce biti lakse dovesti njega, nego Vinagrea :P

avatar
Red blood
Tuesday, 09.04.2019
10:16

Liverpul definitivno dovodi levog beka.Samo je pitanje kojeg.Vinagrea ce tesko pustiti,zacenice ga posteno,a Liverpul ne verujem da ce dati veliki novac na leto,a pogotovo ne na alternativu Robertsonu.

avatar
Anonymous Official
Monday, 08.04.2019
21:51

Mali je izuzetno talentovan, treba na njega obratiti paznju, bice vrhunski LB.